Selçuk Üniversitesi Fen Fakültesi Herbaryum ve Fungaryum Ziyaretimiz

Prof Dr Kuddusi ERTUĞRUL hocamızın eşliğinde Selçuk Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Herbaryum ve Fungaryum Merkezlerine ziyarette bulunduk.

Selçuk Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Herbaryum ve Fungaryum Merkezlerine ziyaretimizi gerçekleştirdik. Prof.Dr. Kuddusi Ertuğrul'un ev sahipliğini yaptığı ziyarete müdür yardımcımız Ahmet Mücahit Bor, destek birimi danışman öğretmenlerimiz Halil İbrahim Kabadayı, Deniz Görgülü, Özden Ekinci, Nalan Tolgay ve öğrencilerimiz katıldı.

Prof Dr Kuddusi Ertuğrul hocamızın sunumları ile başlayan ziyarette öğretim üyeleri Doç Dr Hakkı Demirelma ve Doç. Dr. Emrah Şirin'in anlatımları eşlik etti.

Öğrencilerimizin soru cevap bölümünde merak ettikleri konuları sordukları ziyaret, ikramlar, kısa bir Fungaryum ziyareti ve karşılıklı işbirliği geliştirme dilekleriyle son buldu.

Ziyaret isteğimizi üst düzeyde ilgiyle karşılayan Prof Dr Kuddusi Ertuğrul olmak üzere tüm öğretim üyesi hocalarımıza bilgilendirme ve sunumları için kurumumuz adına teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Konya Selçuklu Yüksel Bahadır Alaylı Bilim ve Sanat Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)