Sayın Valimizi Ziyaret

TEOG sınavında tam puan okulumuz öğrencileri Fatma Nur CADIR ve Elif GÖR, Okul Müdürü Hüseyin SEVİN ile beraber Sayın Valimiz Mustafa Hakan GÜVENÇER´ e makam ziyaretinde bulundular. Ziyaret sırasında ilçemize özgü motifleri içeren kilim sayın valimize öğrencilerimiz tarafından takdim edildi.

   

   

TEOG sınavında tam puan okulumuz öğrencileri Fatma Nur CADIR ve Elif GÖR, Okul Müdürü Hüseyin SEVİN ile beraber Sayın Valimiz Mustafa Hakan GÜVENÇER´ e makam ziyaretinde bulundular.

 

 

Sayın Valimiz Sayın Mustafa Hakan Güvençer, 2014-2015 eğitim-öğretim yılı 1. dönemi Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında dereceye giren Kahramanmaraş’lı 49 öğrenciden 20 öğrenciyi makamında kabul ederek, öğrencilerle uzun süre sohbet etti

öğrencilere, sınavda gösterdikleri başarıdan dolayı diğer arkadaşlarını küçümsememeleri gerektiği yönünde tavsiyelerde bulunan Valimiz Güvençer, “İlimizdeki eğitim alanındaki çalışmalar başarıya yansıyor. Buradan öğretmenlerimize ve velilerinize teşekkür ediyorum. Sizler bizim çocuklarımız olduğunuz için sizleri seviyoruz, sizlere güveniyoruz ve sizlerle gurur duyuyoruz. Tüm arkadaşlarınıza şahsınızda selam gönderiyorum. Bu başarınız küçümsenecek bir başarı değildir. Sizleri başarınızdan dolayı tebrik ediyorum” dedi. 
    

       Ziyaret sonrası Vali Güvençer, öğrencilerimize çeşitli hediyeler verdi.  Öğrencilerimizde  ilçemize özgü motifleri içeren kilimi sayın valimize takdim ettiler.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kahramanmaraş Nurhak Atatürk Ortaokulu

Kaynak:https://nurhakataturkoo.meb.k12.tr/icerikler/sayin-valimizi-ziyaret_1725063.html
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)