Sayın Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Unesco 42. Genel Konferansında Dünyaya Seslendi. . .

Fransa'da Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Kurumu'nun (UNESCO) 42. Genel Konferansı'na katılan Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının sona ermesi çağrısında bulundu.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Fransa'nın başkenti Paris'te merkezi bulunan UNESCO'nun 42. Genel Konferansı çerçevesinde düzenlenen "Genel Politika Görüşmeleri" oturumlarına katıldı. Tekin, buradaki konuşmasında Genel Konferans başkanlığına seçilen Romanya'nın UNESCO Daimi Temsilcisi Büyükelçisi Simona-Mirela Miculescu'yu tebrik etti ve Miculescu'nun görevini yürütmesinde Türkiye'nin her türlü iş birliğine açık olduğunu söyledi. Adil ve refahlı bir geleceğin inşası adına insanlığın vicdanı için hedeflerin belirlendiği uluslararası platformlarda hâlâ savaş ve çatışmaların konuşuluyor olmasının kendilerini endişeye sevk ettiğini söyledi.

Haberin devamına BURADAN  ulaşabilirsiniz.

Sayın Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in UNESCO "Barış İçin Eğitim" Konulu Eğitim Bakanları Toplantısı Konuşmasının Videolarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Zonguldak Merkez Uzunmehmet Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)