Sayın Kaymakamımız Halil İbrahim Yeşilyurt Bozova Belediyesi’nin Düzenlemiş Olduğu Meslek Tanıtımı ve Kariyer Planlaması Etkinlikeri Kapsamında Öğrencilerimizle Buluştu

 

        Bozova Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Meslek Tanıtımı ve Kariyer Planlaması etkinlikleri kapsamında ilçemiz kaymakamı sayın Halil İbrahim YEŞİLYURT okulumuz 12.sınıf öğrencileriyle buluştu. Etkinliğin moderatörlüğünü üstlenen Bozova Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli Selim ŞAHİN'in sorduğu sorulara içtenlikle cevap veren sayın kaymakamımız daha sonrasında öğrencilerimizin sorularına cevap verdi. Kaymakamlık mesleği hakkında öğrencilerimize tecrübelerini aktaran sayın kaymakamımız, öğrencilerimize kendi öğrencilik yıllarından da birçok örnek verdi. Üniversite sınavı sürecinde öğrencilerimize tavsiyelerde bulunan sayın kaymakamımız, eğitim öğretim yolunda öğrenci, öğretmen ve idaremize verdikleri sonsuz desteği esirgemeyeceklerinden bahsetti.

        Biz de bu etkinliği düzenleyen, eğitim öğretim yolunda desteğini bizlerden ve öğrencilerimizden esirgemeyen Bozova Belediyesi Başkanı sayın Suphi AKSOY'a ve öğrencilerimize sınav sürecinde vermiş olduğu motivasyon ve tavsiyeler için sayın kaymakamımız Halil İbrahim YEŞİLYURT'a şükranlarımızı sunuyoruz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Şanlıurfa Bozova Bozova Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)