Sayın Fatih Aytaç Hocamız Yine Öğrencilerimizle

1982–1983 eğitim öğretim yılında ODTÜ Fen ve Edebiyat Fakültesi Eğitim- Matematik ve Fizik bölümlerinden mezun oldu. Eğitim psikolojisi alanında uzmanlık aldı. 

Ankara’da birçok seçkin özel okullarda matematik öğretmenliği ve bölüm başkanlığı yaptı. 

ODTÜ ve diğer birçok yüksek okulda ögretim görevliliği yaptı. 

1990 yılından itibaren kurucusu olduğu eğitim kurumunda, Ankara’da ortaokul, lise ve üniversite hazırlık öğrencilerine derslerini destekleyici eğitimin yanı sıra,bireyin kendini tanıması, verimli ve etkili ders çalışma yöntemlerini öğrenmesi, doğru meslek seçimini belirlemesine yönelik danışmanlık hizmetleri verdi. 

Tüm bunların dışında ders öğretimi kadar önemli ve tamamlayıcı özellik taşıyan motivasyon artırma, özgüven kazandırma, sınav stresi ile baş etme yöntemleri , kendine özgü programları ile sorunlarını, endişelerini, doğru öğrenmeyle yenmiş yüzlerce Türkiye derecesi yapan öğrenciler yetiştirdi. 

50’ye yakın yazdığı orta öğretim seviyesinde matematik ve geometri kitapları birçok alanda kaynak kitap olarak kullanılmaktadır.

Mevcut eğitim düzeninde özel hazırlık kursları olan dershanelere gerek kalmaksızın okul odaklı eğitim sistemi ile çağa uygun teknolojiler kullanarak ilgili modelleme çalışmaları sonucunda öğrencileri hedefledikleri bir hayata hazırlamaktadır. Yaptığı bu çalışmalarla yüzlerce öğrenci sınavlarda derece yapmış, hayal ettikleri yerlere gelmiş ve bu da çalışmalarının karşılığının somut kanıtı olmuştur.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Çankaya Özel Harekat Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)