Saygı

Hikayeler İle Değerler Eğitimi eTwinning Projemizin Kasım Ayı Değeri: SAYGI

 

İzmir'de yaşadığımız deprem nedeniyle bu ayki etkinliklerimizi uzaktan eğitim yoluyla gerçekleştirmeye çalıştık. Öncelikle çocuklarımıza ve ailelerine deprem sonrasında "Psikosyal Destek Eğitimleri" verildi. Her ailenin ve çocuğun kendi imkanları çerçevesinde eTwinning çalışmalarına devam edildi. Bu kapsamda; öğretmenlerimize, yaşlılara, Atamıza, farklılıklara saygı konulu etkinlikler uzaktan eğitim yoluyla gerçekleştirildi. Bir öğrencimizle annesi evde kendi imkanlarıyla röportaj gerçekleştirdi.10 Kasım Atatürk'ü Anma etkinliğine öğrencilerimiz evlerinden katıldılar.

 

Nohut Adam çocuk kitabını resimleyen Gizem Gözde UÇAR  ile proje ortağı okulumuz Tunceli Elti Hatun Anaokulu ile birlikte online atölye çalışması gerçekleştirdik. Çocuklarımız bir kitap yazarının çizeriyle buluşma ve onunla sohbet etme fırsatının yanı sıra etkinlik yapma mutluluğunu da gerçekleştirdiler. Bu atölye çalışması için Gizem Gözde UÇAR'a teşekkür ediyoruz.

 

Hikayeler ile Değerler Eğitimi eTwinning Projemiz kapsamında Kasım  ayında, SAYGI değeri ile ilgili yaptığımız çalışmalar padlet web 2.0 aracıyla hazırlanan sanal okul panomuzda sergilenmiştir.

Padlet Sanal Okul Pano Linkimiz: https://padlet.com/etwinning1projem/aq0ul7ji2iidlc49

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Karşıyaka Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Anaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)