Kaynak:https://tokluimamhatiportaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVİZYON
Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır
MisyonMİSYON
Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,kültürel değerlerini bilen ve sahip çıkan,ecdadını tanıyan,geçmişinden ders alıp geleceğe yürürken ecdadından güç ve feyz alan,hak ve adalete inanıp hakkaniyetli ve adaletli davranan,üretken,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
AdresToklu Mahallesi Viranşehir /Şanlıurfa
İnternet Sitesihttps://tokluimamhatiportaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöyümüz 120 haneden oluşmaktadır.Nüfusu yaklaşık 1500´dür. Arazi geniş bir ovadadır.İklim olarak ılıman bir iklime sahiptir.
Ulaşımİlçe merkezine 25 km olan okulumuz 18 km´si double yol olup , Urfa Mardin yoluna 7 km, Kızıltepe´ye 63 km´dir. Yolumuz asfalttır.Hususi taksiler ile sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezine 25 km olan okulumuz 18 km´si double yol olup , Urfa Mardin yoluna 7 km, Kızıltepe´ye 63 km´dir. Yolumuz asfalttır.
Servis BilgisiÖğretmenlerin geliş gidişi servisle sağlanmaktadır.
Ders Saatleri07:00-12:25
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKaloriferli
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerHentbol Erkek Takımımız ilçe 1.si olmuştur.
Futsal Kız Takımımız İlçe 2.si olmuştur.
  • Öğretmen Sayısı14
  • Öğrenci Sayısı178
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://tokluimamhatiportaokulu.meb.k12.tr/63/11/763200/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)