Şanlıurfa / Viranşehir Şehit İbrahim Kete Ortaokulu

Adres:KARATEPE MAH. KARATEPE SK. KARATEPE ORTAOKULU BLOK NO 382 VİRANŞEHİR / ŞANLIURFA Web Sitesi:https://sehitibrahimketeortaokulu.meb.k12.tr Şanlıurfa Okulları, Şanlıurfa Viranşehir Okulları, Şanlıurfa Ortaokulları, Şanlıurfa Viranşehir Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Şanlıurfa Ortaokul Haberleri, Şanlıurfa Viranşehir Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://sehitibrahimketeortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAtatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, vatanını ve milletini seven, ailesi ve ülkesi için çalışma ve başarma sorumluluğu duyan, yeniliklere açık, bilim ve teknolojinin farkında olan, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, olaylara geniş bir açıdan bakabilen, öğrenme ve okumaya istekli, değişen koşullara ayak uydurabilecek araştırmacı, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
MisyonÖğrencilerin bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, bireysel nitelikleri dikkate alarak öğrenmelerini, çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek yetenek, bilgi ve beceriler kazanmalarını, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlayarak model bir okul olmaktır.
AdresKARATEPE MAH. KARATEPE SK. KARATEPE ORTAOKULU BLOK NO 382 VİRANŞEHİR / ŞANLIURFA
İnternet Sitesihttps://sehitibrahimketeortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKARATEPE MAHALLESİ
Ulaşım25 KMSERVİS
Merkezden Uzaklık25 KM
Ders Saatleri08.15-14.25
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüISI POMPASI
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
Sportif EtkinliklerFUTBOL SAHASI VOLEYBOL SAHASI BASKETBOL SAHASI
ProjelerTÜBİTAK 4006 PROJE ÇALIŞMALARI
  • Öğretmen Sayısı13
  • Öğrenci Sayısı283
  • Derslik Sayısı8
Kaynak:https://sehitibrahimketeortaokulu.meb.k12.tr/63/11/766911/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)