Şanlıurfa / Suruç Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Adres:SARAYALTI MAH. BADEM SK. NO 3 SURUÇ / ŞANLIURFA Web Sitesi:https://surucmehmetakifersoyortaokulu.meb.k12.tr Şanlıurfa Okulları, Şanlıurfa Suruç Okulları, Şanlıurfa Ortaokulları, Şanlıurfa Suruç Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Şanlıurfa Ortaokul Haberleri, Şanlıurfa Suruç Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://surucmehmetakifersoyortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇevremize ve ülkemizin geleceğine ışık tutacak, insanlığın yararı için çalışacak, yönetimlerde söz sahibi, aydın, dinamik, bilgi toplumunun gereksinimlerine sahip nesiller yetiştirmek.
MisyonTemeli sevgi ve saygıya dayanan, sağlıklı iletişim kurabilen, sorumlu, kendine güveni olan, üretken, gelişmelere açık, gelişen ve değişen teknolojiyi en üst seviyede kullanan, takım ruhuyla çalışarak kendi alanlarında tam donanımlı bireyleri yetiştirmek için VARIZ.
AdresSARAYALTI MAH. BADEM SK. NO 3 SURUÇ / ŞANLIURFA
İnternet Sitesihttps://surucmehmetakifersoyortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.
UlaşımŞanlıurfa´ya 35 km uzaklıkta.Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. İl merkezinden ulaşım ise Suruç minibüsleri ile sağlanmaktadır. Minibüsler 7-10 dakikada bir sefere çıkmaktadırlar. İl merkezinden ulaşım 50-60 dakika sürmektedir.
Merkezden UzaklıkŞanlıurfa´ya 35 km uzaklıkta.
Servis BilgisiServis yoktur.
Ders SaatleriOkulumuz 2´li eğitim yapmaktadır. Kış ve yaz aylarında ayrı başlama saatleri uygulanmaktadır.
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüElektrik- Sıvı ve katı yakıt. Kalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerSınıflar Arası Futbol Turnuvaları, İlçe ve İl Düzeyinde Yapılan Atletizm, Futbol, Futsal turnuvalarına katılım.
Bilimsel EtkinliklerTübitak Projeleri
ProjelerTübitak Projeleri
  • Öğretmen Sayısı43
  • Öğrenci Sayısı1089
  • Derslik Sayısı22
Kaynak:https://surucmehmetakifersoyortaokulu.meb.k12.tr/63/10/718153/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)