Şanlıurfa / Siverek Bediüzzaman Said Nursi İmam Hatip Ortaokulu

Adres:DİCLE MAH. DİCLE 58 SK. BEDİÜZZAMAN SAİD NURSİ İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO: 1A SİVEREK / ŞANLIURFA Web Sitesi:https://siverekbediuzzamansaidnursiiho.meb.k12.tr Şanlıurfa Okulları, Şanlıurfa Siverek Okulları, Şanlıurfa İmam Hatip Ortaokulları, Şanlıurfa Siverek İmam Hatip Ortaokulları, İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Şanlıurfa İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Şanlıurfa Siverek İmam Hatip Ortaokulu Haberleri
Kaynak:https://siverekbediuzzamansaidnursiiho.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonGeçmişten geleceğe bir köprü kurup diğer öğretim kurumları arasında öğrenen ve etkili bir okul olarak kendini yenileyebilme özelliği ile lider olan, örnek niteliklere sahip ve dışa doğru açılan, takım ruhuna önem veren bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiş ve tüm paydaşlarıyla dostluk ortamında çalışmayı arzulayan çağdaş demokratik örnek bir kurum olmak.
MisyonKendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.
AdresDİCLE MAH. DİCLE 58 SK. BEDİÜZZAMAN SAİD NURSİ İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO: 1A SİVEREK / ŞANLIURFA
İnternet Sitesihttps://siverekbediuzzamansaidnursiiho.meb.k12.tr
Harita
UlaşımMerkezdeŞehir içi minibüslerle ulaşım sağlanmaktadır
Merkezden UzaklıkMerkezde
Ders SaatleriBaşlangıç: 08:00
Bitiş: 14:30
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı41
  • Öğrenci Sayısı508
  • Derslik Sayısı30
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://siverekbediuzzamansaidnursiiho.meb.k12.tr/63/09/758580/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)