Şanlıurfa / Hilvan Hoşin İmam Hatip Ortaokulu

Kaynak:https://hosinimamhatiportaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyon“ÇEVREDE, BÖLGEDE, ÜLKEDE MODEL OKUL OLMAK”
Dayandığı kültürel mirastan aldığı maddi ve manevi güçle bilim ve teknolojinin ışığında, aklı ve bilgiyi kendisine rehber edinen, çalışkan, üretken, yeniliğe açık, sevgi ve hoşgörü iklimi soluyan bir kurum olarak milli bir şuurla hareket eden vatansever, demokrasi bilincini içselleştirmiş, milli ve manevi değerlerini özümseyen, tarihini geleceğe pusula yapıp geleceğe yön veren bireyler yetiştirmektir. Bütün bunlardan daha önemlisi “iyi insan olma” bilincine sahip olan bir nesil yetiştirmektir.
MisyonKurumumuzda eğitim gören tüm öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak, öğrencilerimizin zihninde; insana, ahlaka, kültürel mirasa ve düşünce özgürlüğüne saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışına katkıda bulunmak, öğrencilerimizin bütüncül gelişimlerini desteklemek amacıyla akademik yönlerinin yanı sıra kültürel ve sportif faaliyetler sağlayarak milli ve manevi değerlerine sahip, geçmişten gelen tarihi misyonunun farkında olan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olmasını sağlamak ve İmam Hatip kültürü ile yetişmenin farklılığını hayatına yansıtan bireyler yetiştirmektir.
Telefon04146871139
Faks04146871139
AdresHoşin Mahallesi Uluyazı Caddesi No 234
İnternet Sitesihttps://hosinimamhatiportaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriHoşin(Uluyazı) Köyü çok köklü bir geçmişe sahiptir. Tarihi bir yerleşim bölgesidir. Fırat Nehrinin uzantısı üzerine kurulmuş küçük, şirin bir köydür.
UlaşımOkulumuz Hilvan ilçe merkezine 10 km uzaklıktadır.Öğretmenlerimiz, öğretmen servisi ile okulumuza ulaşım sağlamaktadırlar.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Hilvan ilçe merkezine 10 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiÖğretmen Servisimiz mevcuttur.
Ders Saatleri8:00-14:35
Isınma Türükalorifer
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerOkulumuz tüm sosyal ve sportif faaliyetlere katılım göstermektedir.
Bilimsel EtkinliklerOkulumuzda vizyonumuz gereği ilime ve bilime oldukça önem verilmektedir.
  • Öğretmen Sayısı15
  • Öğrenci Sayısı223
  • Derslik Sayısı11
Kaynak:https://hosinimamhatiportaokulu.meb.k12.tr/63/08/765423/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)