Şanlıurfa / Haliliye Hüsnü M. Özyeğin Ortaokulu

Telefon:.. Adres:Ahmet Yesevi Mahallesi Açıksu Caddesi Tugay Bitişiği Web Sitesi:https://sanliurfahusnumozyeginortaokulu.meb.k12.tr Şanlıurfa Okulları, Şanlıurfa Haliliye Okulları, Şanlıurfa Ortaokulları, Şanlıurfa Haliliye Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Şanlıurfa Ortaokul Haberleri, Şanlıurfa Haliliye Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://sanliurfahusnumozyeginortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ilimizde bilinen ve tercih edilen okullarından biri olmayı hedef edinmiştir.
MisyonOkulumuz açık kapı politikası izlenmektedir; başta velilerimiz olmak üzere isteyen herkes, okulumuzu ziyaret edebilir. Hüsnü M.Özyeğin Orta Okulu olarak, ailelerimizin katılımını gönülden desteklemekte, onlara kendilerini çocuk eğitimi ve gelişimiyle ilgili konularda geliştirebilecekleri, öğretmenlerimizle birlikte çocuklarının eğitimiyle ilgili sorumlulukları paylaşabilecekleri ve sınıflarında çocuklarıyla birlikte vakit geçirebilecekleri bir ortam sunmaktayız.
Telefon..
Faks.
AdresAhmet Yesevi Mahallesi Açıksu Caddesi Tugay Bitişiği
İnternet Sitesihttps://sanliurfahusnumozyeginortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAhmet Yesevi Mahallesi Açıksu Caddesi Tugay Bitişiği
UlaşımOkulumuz il merkezinde bulunmaktadır.İldeki Toplu Taşıma araçlarıyla yapılmaktadır
Merkezden UzaklıkOkulumuz il merkezinde bulunmaktadır.
Ders SaatleriSabah 08:20 - 12:20
Öğlen 13:00 - 17:00
Yabancı Dilingilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı84
  • Öğrenci Sayısı1808
  • Derslik Sayısı25
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://sanliurfahusnumozyeginortaokulu.meb.k12.tr/63/01/723182/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)