Şanlıurfa / Haliliye Haliliye Görme Engelliler Ortaokulu

Telefon:Okul Müdürü Vahdettin DİLEK--0506 690 36 15 Adres:Dağeteği mah. Doğubeyaz kuyu sok. No26 Sukay karşısı 63100 Haliliye/ŞANLIURFA Web Sitesi:https://gormeengellilerortaokulu.meb.k12.tr Şanlıurfa Okulları, Şanlıurfa Haliliye Okulları, Şanlıurfa Ortaokulları, Şanlıurfa Haliliye Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Şanlıurfa Ortaokul Haberleri, Şanlıurfa Haliliye Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://gormeengellilerortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonDünyada uygulanan görme engellilere yönelik eğitim modellerini okulumuzda uygulamak, İlköğretimin amaçlarını gerçekleştirmek, Bilgisayarı yaşamında kullanacağı düzeyde öğretmek, İyi bir yabancı dil öğrenmelerini sağlamak, Ülkemizde ve dünyada görme engelliler konusunda model okul olabilmek, Bağımsız hareket edebilmelerini sağlamak, İlköğretimi bitirirken gerekli bilgi beceri ve donanımla mezun olmalarını sağlamak.
Misyonİlköğretim ve okul öncesi çağındaki görme engelli bireylerin Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, topluma yararlı, ülkesini ve milletini seven bireyler olarak yetiştirmek; Engellerinden kaynaklanan fırsat eşitsizliğini ortadan kaldırmak, yetersizliklerini aşıp bağımsız, yaratıcı, üretken bireyler olmalarını sağlamak; Onları gören bireylerin ulaştığı en yüksek başarı düzeyinin üzerine çıkarmak; Bilimsel, sosyal, kültürel, zihinsel yönden en iyi düzeyde gelişimlerini sağlamaktır.
TelefonOkul Müdürü Vahdettin DİLEK--0506 690 36 15
AdresDağeteği mah. Doğubeyaz kuyu sok. No26 Sukay karşısı 63100 Haliliye/ŞANLIURFA
İnternet Sitesihttps://gormeengellilerortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuzun bulunduğu yerleşim yeri yeni yerleşim alanı olup civarda bir site vardır.
UlaşımOkulumuz Şehir Merkezine 7 km uzaklıktadır.Okulumuza şehir içi halk otobüslerinden 52 nolu hat gelmektedir.(Karşıyaka yazar)
Merkezden UzaklıkOkulumuz Şehir Merkezine 7 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiOkul servisi yoktur.
Ders Saatleri08.50-15.10
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı18
  • Öğrenci Sayısı42
  • Derslik Sayısı6
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı4
  • Revir Sayısı2
Kaynak:https://gormeengellilerortaokulu.meb.k12.tr/63/13/760140/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)