Şanlıurfa / Haliliye Gürpınar İlkokulu

Adres:GÜRPINAR MAH. MEKE KÜME EVLERİ GÜRPINAR ILK VE ORTA OKULU BLOK NO: 1 HALİLİYE / ŞANLIURFA Web Sitesi:https://sanliurfagurpinarilkokulu.meb.k12.tr Şanlıurfa Okulları, Şanlıurfa Haliliye Okulları, Şanlıurfa İlkokulları, Şanlıurfa Haliliye İlkokulları, İlkokul Haberleri, Şanlıurfa İlkokul Haberleri, Şanlıurfa Haliliye İlkokul Haberleri
Kaynak:https://sanliurfagurpinarilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonSürekli gelişme düşüncesinden hareketle, yaratıcılığı, yenilikleri destekleyen ve yetiştirdiği özgüveni yüksek bireylerle, Türkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğini sevgiyle yürüten, Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda evrensel bilgiye koşan, ilinde ve bölgesinde en saygın ve tercih edilen kurum olmaktır
MisyonAtatürk ilke ve inkılâplarına bağlı Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek.
AdresGÜRPINAR MAH. MEKE KÜME EVLERİ GÜRPINAR ILK VE ORTA OKULU BLOK NO: 1 HALİLİYE / ŞANLIURFA
İnternet Sitesihttps://sanliurfagurpinarilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöyümüz 500 nufüsludur. Su şebekemiz vardır. Elektrik problemi yoktur.
UlaşımMardin yolundan 28 Km, Diyarbakır yolundan 40 Km merkeze uzaktır. Yollarımız düzgündür. Şanlıurfa merkezden Mardin istikametine 7 km gidilir. Ulubağ köyü ayrımından sola dönülür. Yolu 20 Km düz takip edilerek köye ulaşılır. Bu yol bol virajlı ve çukurludur. Diyarbakır yolundan Gölpınar yoluna sapılır. Kalecik Kabahaydar sapağına kadar düz gelinir. Bu sapaktan sağa dönülerek köye ulaşılır. Bu yol virajsız ve genişdir.
Merkezden UzaklıkMardin yolundan 28 Km, Diyarbakır yolundan 40 Km merkeze uzaktır.
Servis BilgisiÖğretmen servisimiz mevcuttur.
Öğretim ŞekliNormal Eğitim
Ders Saatleri08.10 - 12.10
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı117
  • Derslik Sayısı5
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://sanliurfagurpinarilkokulu.meb.k12.tr/63/01/670400/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)