Şanlıurfa / Eyyübiye Yamaçaltı İlkokulu

Adres:Yamaçaltı mahallesi Yamaçaltı sokak No20 Eyyübiye/ŞANLIURFA Web Sitesi:https://yamacaltiilkokulu.meb.k12.tr Şanlıurfa Okulları, Şanlıurfa Eyyübiye Okulları, Şanlıurfa İlkokulları, Şanlıurfa Eyyübiye İlkokulları, İlkokul Haberleri, Şanlıurfa İlkokul Haberleri, Şanlıurfa Eyyübiye İlkokul Haberleri
Kaynak:https://yamacaltiilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBiz, Yamaçaltı İlkokulu olarak istiyoruz ki; okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Bizlere inansın,destek olsun. Okulumuzda, hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. Okulumuzda, herkes hergün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Okul ortamında ve heryerde,herkes "kendisine yapılmamasını istemediği bir şeyi başkasına yapmama" ilkesine uysun. Bilgiye ulasan, ulaştığı bilgileri kullanan kullandığı bilgilerle yenibilgiler üreten öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olsun ve bunu çevrelerine yaysın. Bilgi teknolojisini kullanmak öğretmen ve öğrencilerimiz için geçerli amaç olsun.
MisyonBiz, Yamaçaltı İlkokulu olarak, bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak, okulumuzun eğitim çalışanlarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan,kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, öğrencilerimizi,öğretmenlerimizi-idarecilerimizi ve velilerimizi 21.yüzyıla hazırlamak, çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmek, okulumuzda bir atılım,bir değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini sağlamak, için varız ve çalışmaktayız.
AdresYamaçaltı mahallesi Yamaçaltı sokak No20 Eyyübiye/ŞANLIURFA
İnternet Sitesihttps://yamacaltiilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOKULUMUZ TAŞIMA MERKEZİDİR.
UlaşımŞEHİR MERKEZİNE (TOPLAMA MERKEZİNDEN) 28 KM UZAKLIKTADIR.ÖĞRETMENLER KENDİ ARAÇLARI İLE SAĞLAMAKTADIR.
Merkezden UzaklıkŞEHİR MERKEZİNE (TOPLAMA MERKEZİNDEN) 28 KM UZAKLIKTADIR.
Ders Saatleri08:30/15:05
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı216
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://yamacaltiilkokulu.meb.k12.tr/63/12/755425/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)