Şanlıurfa / Eyyübiye Şehit Şükrü Can Kayadibi Anadolu Lisesi

Telefon:0414 502 92 97--05417366190 Adres:İKİZCE MAH. EĞİTİM KAMPÜSÜ SK. ŞEHİT ŞÜKRÜ CAN KAYADİBİ ANADOLU LİSESİ NO 1D EYYÜBİYE / ŞANLIURFA Web Sitesi:https://sehitsukrucankayadibial.meb.k12.tr Şanlıurfa Okulları, Şanlıurfa Eyyübiye Okulları, Şanlıurfa Anadolu Liseleri, Şanlıurfa Eyyübiye Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Şanlıurfa Anadolu Lisesi Haberleri, Şanlıurfa Eyyübiye Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://sehitsukrucankayadibial.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBüyük düşünebilen,insanların mutluluğu hedefleyen,milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içerisinde koruyup geliştiren,bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek,yüksek öğrenime ve başarışı bir geleceğe hazırlıklı bireyler yetiştirebilen, Şanlıurfa’nın her yerinde insanlar tarafından adı söylendiğinde özellikleri ve başarıları ile anılan, saygı duyulan, toplumun güvenini kazanmış örnek gösterilen ve mensubu olmaktan gurur duyulacak bir eğitim kurumu olmaktır.
MisyonKarşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üretebilen,hür ve demokratik düşünebilen, bilimsel metotlarla eğitilmiş,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı, bilinçli,kendine güvenen, milli ve manevi değerlerine sahip çıkabilecek, yaşadığı bölgenin ve ülkesinin gelişmesine katkıda bulunabilecek,ülkesini seven ve sahip olduğu özelikleriyle çevresindekilere de örnek teşkil edecek bireyler yetiştirmektir.
Bunların yanında gelişen teknolojiye ayak uydurabilecek,hayatını kolaylaştıracak yönde faydalı yönlerini kullanmayı bilen, zamanını verimli ve faydalı kullanabilecek bireyler yetiştirmek ve bu gayeyle hem öğrencilerine hem de öğretmenlerine katkı sağlamayı amaçlayan,saygın, sevilen,gururu duyulan bir eğitim kurumu olmaktır.
Telefon0414 502 92 97--05417366190
AdresİKİZCE MAH. EĞİTİM KAMPÜSÜ SK. ŞEHİT ŞÜKRÜ CAN KAYADİBİ ANADOLU LİSESİ NO 1D EYYÜBİYE / ŞANLIURFA
İnternet Sitesihttps://sehitsukrucankayadibial.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriİKİZCE MAHALLESİ ÇÖP DÖNÜŞÜM MERKEZİ YOLUNDA
Ulaşımİl Merkezine Uzaklık: 14 km
İlçe Merkezine Uzaklık: 7 kmEYYÜBİYE DEVLET HASTAHANESİNDEN 44 NOLU ÜCRETSİZ AKTARMA İLE ULAŞILABİLİR.
Merkezden Uzaklıkİl Merkezine Uzaklık: 14 km
İlçe Merkezine Uzaklık: 7 km
Ders Saatleri08.00 - 15.00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerBADMİNTON,FUTSAL,FUTBOL,BASKETBOL,VOLEYBOL
Bilimsel EtkinliklerTÜBİTAK
  • Öğretmen Sayısı69
  • Öğrenci Sayısı1345
  • Derslik Sayısı40
  • BT Odası Sayısı2
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://sehitsukrucankayadibial.meb.k12.tr/63/01/966567/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)