Şanlıurfa / Eyyübiye Kaplan İlkokulu

Telefon:9--0 Adres:KAPLANKÖY MAH. KAPLANKÖY KÜME EVLERİ ANAOKULU BLOK NO: 170 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA Web Sitesi:https://kaplanilkokulu.meb.k12.tr Şanlıurfa Okulları, Şanlıurfa Eyyübiye Okulları, Şanlıurfa İlkokulları, Şanlıurfa Eyyübiye İlkokulları, İlkokul Haberleri, Şanlıurfa İlkokul Haberleri, Şanlıurfa Eyyübiye İlkokul Haberleri
Sistemimizde okula ait haber bulunamadı.
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkânları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
MisyonBiz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.
Telefon9--0
AdresKAPLANKÖY MAH. KAPLANKÖY KÜME EVLERİ ANAOKULU BLOK NO: 170 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA
İnternet Sitesihttps://kaplanilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöyümüz 105 hane yaklaşık 1000 nüfusdan oluşmaktadır. Genel geçim durumları tarım ve hayvancılıktır. Çok az sayıda Şanlıurfa OSB fabrikalarında çalışan vardır. İşsizlik fazladır.
Ulaşımİl merkezine 41 km uzaklıktadır. İl merkezine bağlı olmakla birlikte Suruç ilçesine ise 15 km´dir.Öğretmenlerimiz kendi tuttukları servisle okula gelmektedir. Geliş gidiş mümkündür. Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri sabah saat 07:00 de Şanlıurfa´ya, saat 14:30 da Şanlıurfa Halepli Bahçeden Kaplan Köyüne; Perşembe günü ise Suruç ilçesine köy dolmuşu kalkmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 41 km uzaklıktadır. İl merkezine bağlı olmakla birlikte Suruç ilçesine ise 15 km´dir.
Ders Saatleri08:10-14:30
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
  • Öğretmen Sayısı10
  • Öğrenci Sayısı77
  • Derslik Sayısı10
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://kaplanilkokulu.meb.k12.tr/63/01/738293/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)