Şanlıurfa / Eyyübiye Hacı Bayram Ortaokulu

Adres:HACIBAYRAM MAH. 3359 SK. HACI BAYRAM ORTAOKULU BLOK NO 4 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA Web Sitesi:https://hacibayramortaokulu.meb.k12.tr Şanlıurfa Okulları, Şanlıurfa Eyyübiye Okulları, Şanlıurfa Ortaokulları, Şanlıurfa Eyyübiye Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Şanlıurfa Ortaokul Haberleri, Şanlıurfa Eyyübiye Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://hacibayramortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBAŞARILI ve ÖRNEK bir okul olmak. Bilgiyi, beceriyi, teknolojiyi ve sevgiyi birleştirerek; en iyi hizmeti sunmak. Eğitim ve öğretimde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir okul olmak. Demokratik, çağdaş, geleceğe ümitle bakan, güvenli ve kendi kendilerine yeterli bireyler yetiştirmek. Okulumuzda öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederek;öğrenme için her türlü fırsatı vererek ; öğrencilerin ilgi, istidat ve kabiliyetleri istikametinde yetişmelerini hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını sağlayarak; ailesinin ve toplumun sağlığı ile çevreyi korumak için gereken bilgi ve alışkanlıkları kazandırmak, tüm potansiyellerini bütüncül bir yaklaşımla hayat için kullanan mutlu, çevreci bireyler yetiştirmektir. Unutmayalım ki her şey çocuklarımızın geleceği içindir.
MisyonÇağdaş eğitim teknolojilerini kullanan, demokratik katılımı uygulayan, farklılıkları ile övünen , mutlu, başarılı ve çevresi ile barışık , yaratıcı ve pozitif düşünen bireyler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
AdresHACIBAYRAM MAH. 3359 SK. HACI BAYRAM ORTAOKULU BLOK NO 4 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA
İnternet Sitesihttps://hacibayramortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriHacı bayram mahallesi 3359 sokak Hacı Bayram Ortaokulu Blok No:4 EYYUBİYE/ŞANLIURFA
UlaşımOkulumuz ilçe merkezinde yer almakta olup il merkezine 10 km’dir. 48 ve 61 numaraları belediye otobüsleri okula yakın bir mesafeden ( 15 Dakikalık yürüme mesafesinden ) geçmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz ilçe merkezinde yer almakta olup il merkezine 10 km’dir.
Servis BilgisiÖğretmen servisi bulunmaktadır.
Öğretim ŞekliTam gün eğitim yapılmaktadır.
Ders Saatleri08:00-14:35
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı27
  • Öğrenci Sayısı686
  • Derslik Sayısı17
  • Atölye Sayısı1
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://hacibayramortaokulu.meb.k12.tr/63/12/766435/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)