Şanlıurfa / Eyyübiye Gazi Anadolu Lisesi

Kaynak:https://urfagazilisesi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, değişen dünya şartlarında bireylerin kişisel ihtiyaçlarını karşılayan, bilgi toplumunun insanını yetiştirmeyi amaçlayan, ülkesinde ve bölgesinde en saygın ve tercih edilen bir kurum olmak. Bütün çalışmalarımızın temelinde “öğrencilerimizin olduğunun” bilincindeyiz. Bu okulda “Kurumsallaşmış Bir Aile Kültürü Olmanın” düsturu ile hareket edilerek bütün öğrencilerimizin koruyup kollanması gerektiğine inanmaktayız. Bu okulda; öğrencilerimizin akademik başarıları ne olursa olsun öncelikle “onurlu birer birey” olarak saygıyı ve sevgiyi hakkettiklerinin bilincindeyiz. Bu okulda kendini toplumdan soyutlamayan, toplum ile iç içe olan, toplumun temel değerlerine saygılı, mutlu ve müreffeh bireyler yetiştirmenin gerektiğine inanmaktayız. Bu okulda yetişen öğrencilerin yetenekli, enerjik, yaratıcı ve istikballerini inşaa ederken kendi ayakları üzerinde durabilen bireyler olması gerektiğinin bilincindeyiz.
MisyonÖğrenmeyi öğrenen, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, toplumun temel değerlerine bağlı aynı zamanda toplumun her kesimini kucaklayan, hayat boyu öğrenmeyi ilke edinen, eleştiren ve yaratıcı düşünen, ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek. Değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştirmek.

Bu bağlamda;

Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmelerini, öğrendiklerini hayatı boyunca kullanabilmelerini sağlamak görevimizdir.

İleri teknoloji kanunlarının hakim olduğu yer küremizde çağdaşlaşma ve uygarlık yolunda bilim ve fennin kılavuz olarak görülmesi gerektiğine inanıyoruz.
Telefon0414 215 24 78
Faks0414 215 27 28
AdresBuhara Mahallesi 2385. Sokak No 98/B Eyyübiye/Şanlıurfa
İnternet Sitesihttps://urfagazilisesi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKampüs Okullar Bölgesi
UlaşımPiazza AVM ile arası 1 Km dir.Belediye ve Özel Halk Otobüsleri 24 ve 36 numara okulun önünden, 33A VE 33B nolu otobüsler ise yakınından geçmektedir.
Merkezden UzaklıkPiazza AVM ile arası 1 Km dir.
Ders Saatleri08:20-15:10
Yabancı Dilİngilizce-Almanca
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
ProjelerTÜBİTAK 4006 Projeleri
7 Peygamber 7 Tema Projesi
PIKTES Projesi
  • Öğretmen Sayısı35
  • Öğrenci Sayısı814
  • Derslik Sayısı21
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://urfagazilisesi.meb.k12.tr/63/01/205652/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)