Şanlıurfa / Eyyübiye Eyyübiye Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon:04145020045 Adres:Evren Sanayi Sitesi Kadıkendi Mah. Gıdacılar 1. Caddesi No26/1 EYYÜBİYE/ŞANLIURFA Okulumuz Şehir Merkezinden gelen 33B nolu Toplu Taşıma araçları ile ulaşım sağlanmaktadır. Web Sitesi:https://sanayimeslekiteknikanadolulisesi.meb.k12.tr Şanlıurfa Okulları, Şanlıurfa Eyyübiye Okulları, Şanlıurfa Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Şanlıurfa Eyyübiye Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri, Şanlıurfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri, Şanlıurfa Eyyübiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://sanayimeslekiteknikanadolulisesi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHIZLA DEĞİŞEN SANAYİ TEKNOLOJİSİNE UYUMLU VE NİTELİKLİ ELEMAN YETİŞTİRMEK, İÇ VE DİŞ FAKTÖRLERLE ARTAN İLİMİZ NÜFUSUNUN İSTİHDAMINA KATKI SAĞLAMAK. EĞİTİM VE İŞ DİSİPLİNİNE SAHİP, DONANIMLI, YETENEKLERİNİN FARKINDA OLAN BİREYLER YETİŞTİRMEK.
MisyonÇAĞIN DEĞİŞİM RÜZGARINDA SAVRULMADAN, GELECEĞE EMİN ADIMLARLA YÜRÜMEK...
OKULUMUZ SOSYAL UYUM PROJESİ PROJE OKULU DUR VE Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen; Geçici koruma altındaki Suriyelilerin ve Türk ev sahibi toplulukların sosyal ve ekonomik uyumunu, istihdam edilebilirliklerini ve yeterliliklerini iyileştirerek mesleki eğitime teşvik etmek amacı ile Avrupa Birliği FRIT Fonu tarafından finanse edilen ve Alman Kalkınma Bankası (KfW) aracılığıyla desteklenen Mesleki ve Teknik Eğitim Yoluyla Sosyal ve Ekonomik Uyum Projesi’nde (SEUP) okulumuz pilot okul olduğu için bütün atölyelerimiz, atölye malzemeleri iz ve makinelerimiz yenilenmektedir. Atölyelerimiz de bulunan makinelerimiz öğrencilerimizin uygulamalı ve teorik eğitiminde aktif kullanılmaktadır.
Telefon04145020045
Faks04144565452
AdresEvren Sanayi Sitesi Kadıkendi Mah. Gıdacılar 1. Caddesi No26/1 EYYÜBİYE/ŞANLIURFA Okulumuz Şehir Merkezinden gelen 33B nolu Toplu Taşıma araçları ile ulaşım sağlanmaktadır.
İnternet Sitesihttps://sanayimeslekiteknikanadolulisesi.meb.k12.tr
Harita
Ulaşım10 km33B nolu Büyükşehir Belediyesi Halk Otobüsü (Toplama Merkezinden Hareket Etmektedir)
Merkezden Uzaklık10 km
Servis BilgisiYok
Kontenjan Bilgileri380
Ders Saatleri08:00--16:10
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerSanayide Turnuva Şöleni Projesi ( Gençlik ve Spor Bakanlığı Destekli)
Futsal , Voleybol,Basketbol.
Bilimsel EtkinliklerTubitak
  • Öğretmen Sayısı27
  • Öğrenci Sayısı263
  • Derslik Sayısı24
  • Atölye Sayısı6
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://sanayimeslekiteknikanadolulisesi.meb.k12.tr/63/12/759295/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)