Şanlıurfa / Eyyübiye Bilim Anaokulu

Telefon:4142163759 Adres:ONİKİLER MAH. EYÜP PEYGAMBER CAD. İNCİ SOKAK CEZAEVİ KARŞISI BİLİM ANAOKULU EYYÜBİYE / ŞANLIURFA Web Sitesi:https://bilimanaokulu.meb.k12.tr Şanlıurfa Okulları, Şanlıurfa Eyyübiye Okulları, Şanlıurfa Anaokulları, Şanlıurfa Eyyübiye Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Şanlıurfa Anaokulu Haberleri, Şanlıurfa Eyyübiye Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://bilimanaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇocuklara kendi etkinliklerini seçebildikleri ortamlar hazırlayarak, onların, plan oluşturma, izleme, uygulama, tamamlama ve yorum yaparak kendilerini ifade etme ve öz disiplin yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanıyan, " Çocukların bilgi edinmede oyun, gözlem ve duygularını kullanarak hem kendilerini ve birbirlerini tanımaya, hem de dünyanın nasıl işlediğini anlamaya çalışmalarını teşvik eden, " Tüm velilerin eğitsel etkinliklere katılımını sağlayarak, çocuğun ev yaşantısı ile okul yaşantısını birleştirmesine ve çocuk-aile ikilisinin birlikte öğrenmesine katkıda bulunan, " Personelinin yüksek motivasyonla çalıştığı ve bu motivasyonun getirdiği olumlu özellikleri çocuklara yansıttığı, " Şanlıurfa ilinde bulunan tüm anne ve babaların çocuklarını, gerek fiziksel koşullar gerekse eğitim açısından, okulumuza kaydettirmek için çaba sarf ettiği bir okul olmaktır.
MisyonBiz; Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda; Bilim Anaokulu´nda, öğrenciler, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim vermek.
Telefon4142163759
Faks755443
AdresONİKİLER MAH. EYÜP PEYGAMBER CAD. İNCİ SOKAK CEZAEVİ KARŞISI BİLİM ANAOKULU EYYÜBİYE / ŞANLIURFA
İnternet Sitesihttps://bilimanaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriONİKİLER MAH. AKÇAKALE CAD. NO: 144 İÇ KAPI NO: 1 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA
UlaşımMerkeze uzaklığı 4 km’dir. Şanlıurfa Bilim i.ö.o bitişiğindedir. 62 NOLU ve 42 NOLU belediye araçları ile ulaşım kolaylıkla sağlanabilmektedir. Şehir merkezinden dolmuş ve okul servisleri bulunmaktadır.
Merkezden UzaklıkMerkeze uzaklığı 4 km’dir. Şanlıurfa Bilim i.ö.o bitişiğindedir. 62 NOLU ve 42 NOLU belediye araçları ile ulaşım kolaylıkla sağlanabilmektedir.
Öğretim ŞekliİKİLİ ÖĞRETİM
Ders SaatleriSabah grubu 07:30-12:30 saatleri arasında; öğle grubu ise 12:30-17:30 saatleri arasında okula gelmektedir.
Isınma TürüKLİMA
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı14
  • Öğrenci Sayısı186
  • Derslik Sayısı6
Kaynak:https://bilimanaokulu.meb.k12.tr/63/01/972690/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)