Şanlıurfa / Eyyübiye Atatürk Ortaokulu

Telefon:4142155271 Adres:Yusufpaşa Mahallesi 921. Sk. No 32 Eyyübiye/Şanlıurfa Merkez İlçe Web Sitesi:https://urfaataturk.meb.k12.tr Şanlıurfa Okulları, Şanlıurfa Eyyübiye Okulları, Şanlıurfa Ortaokulları, Şanlıurfa Eyyübiye Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Şanlıurfa Ortaokul Haberleri, Şanlıurfa Eyyübiye Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://urfaataturk.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
MisyonOkulumuz çağdaş ve nitelikli eğitim-öğretim anlayışını benimseyen, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda aydınlık bir geleceğe katkı yapacak nesiller yetiştirmeyi amaçlamaktadır.
Var olan değerlerimiz doğrultusunda dürüst, tarafsız, adil, sevgi dolu, iletişime açık, soran, sorgulayan, çözüm üreten, yenilikçi ve insan anlayışına sahip bireyler yetiştirmek temel hedefimizdir.
Telefon4142155271
Faks(000) 000 0000
AdresYusufpaşa Mahallesi 921. Sk. No 32 Eyyübiye/Şanlıurfa Merkez İlçe
İnternet Sitesihttps://urfaataturk.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBalıklıgöl ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi arasında, Sarayönü Mevkiinde, Emek Sinemasının bulunduğu Caddenin sonunda Köşe başında yer alan Atatürk Anadolu Lisesi´ nin güney cephesinde yer almaktadır. Okulumuzun Ziyaretçi giriş kapısı Balıklıgöl´e giden Demokrasi Caddesi üzerinde yer almaktadır.
UlaşımŞanlıurfa Şehir Merkezinde.Abide (Nevali Otel arkası)- Balıklıgöl Güzergahında çalışan Şehir İçi 63 Nolu Urfakart ve Özel Halk Otobüsleri ile toplu ulaşım sağlanmaktadır. Otomobil ile ulaşım da aynı güzergah üzerinden yapılabilmektedir. Abide - Halk Eğitim Merkezi istikametinden Balıklıgöl´e doğru ilerlerken, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası (Eski ŞAN-MED Hastanesi) durağından sonraki "Su Meydanı" Durağı okulun giriş kapısı önündedir.
Merkezden UzaklıkŞanlıurfa Şehir Merkezinde.
Servis BilgisiOkulumuz Çarşı merkezinde olup, her taraftan tek otobüsle okulumuza ulaşım sağlandığından dolayı, Öğrenci ve öğretmenlerimiz Servis Araçlarına gereksinim duymamaktadır.
Ders SaatleriBaşlama: 06.50
Bitiş: 12.30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı23
  • Öğrenci Sayısı316
  • Derslik Sayısı18
Kaynak:https://urfaataturk.meb.k12.tr/63/01/730391/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)