Şanlıurfa / Ceylanpınar Yalçınkaya İlkokulu

Telefon:0414 482 11 65--05079160883 Adres:Yalçınkaya Köyü Ceylanpınar/ŞANLIURFA Web Sitesi:https://yalcinkayailkokulu.meb.k12.tr Şanlıurfa Okulları, Şanlıurfa Ceylanpınar Okulları, Şanlıurfa İlkokulları, Şanlıurfa Ceylanpınar İlkokulları, İlkokul Haberleri, Şanlıurfa İlkokul Haberleri, Şanlıurfa Ceylanpınar İlkokul Haberleri
Sistemimizde okula ait haber bulunamadı.
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonYalçınkaya Ortaokulu olarak: Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
MisyonYalçınkaya Ortaokulu olarak: Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili , kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.
Telefon0414 482 11 65--05079160883
Faks0414 471 43 69
AdresYalçınkaya Köyü Ceylanpınar/ŞANLIURFA
İnternet Sitesihttps://yalcinkayailkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöyün etrafı ovalarla çevrilidir. Düz bir yeryüzü şekli vardır. Köy Devlet Üretme Çiftliği arazisi kenarına kurulmuştur. Devlet kuyuları ve özel kuyular içme suyu ve tarımda sulama suyu olarak kullanılır. Yazlar çok sıcak ve kurak, kışlar ılık ve aralıklı yağış görülür. Köyün bütün toprakları tarım alanı olarak kullanıldığı için herhangi bir bitki örtüsüne rastlanılmaz. Ancak köyün içi oldukça yeşildir.
UlaşımOkulumuz Ceylanpınar ilçe merkezine 25 km asfalt yol uzaklığındadır. Şanlıurfa il merkezine ise 150 km uzaklığındadır.Köyümüz Ceylanpınar-Kızıltepe ana yoluna 9 km asfalt yol uzaklığındadır. Ulaşım köyün dolmuşu ile yapılmaktadır. Köyün dolmuşu sabah 7.30´da Ceylanpınar gidip akşam 16.00´da köye dönmektedir. Köyümüzün ait 2 adet lise servisi dolmuş mevcuttur. Ayrıca öğretmenlerimiz genellikle lojmanlarda kalmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Ceylanpınar ilçe merkezine 25 km asfalt yol uzaklığındadır. Şanlıurfa il merkezine ise 150 km uzaklığındadır.
Kontenjan BilgileriYaklaşık olarak 75 -80 civarı öğrencimiz bulunmaktadır. Bu rakam her yıl değişmektedir.
Ders SaatleriBaşlama 08.30
Bitiş 14.20
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüOkulumuz ve lojmanlar yakıtı kömür olan kalorifer ile ısınmaktadır.
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerOkul sporları müsabakaları
Bilimsel EtkinliklerTübitak etkinlikleri
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı77
  • Derslik Sayısı9
Kaynak:https://yalcinkayailkokulu.meb.k12.tr/63/05/742680/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)