Şanlıurfa / Ceylanpınar Şehit İbrahim Demir İmam Hatip Ortaokulu

Telefon:--05512206542(Bayram TUNÇEZ Müdür Yardımcısı) Adres:YUKARIDURMUŞ MAH. YUKARIDURMUŞ KÜME EVLERİ ŞEHIT IBRAHIM DEMIR ILKOKULU BLOK NO: 28/1 CEYLANPINAR / ŞANLIURFA Web Sitesi:https://sehitibrahimdemiriho.meb.k12.tr Şanlıurfa Okulları, Şanlıurfa Ceylanpınar Okulları, Şanlıurfa İmam Hatip Ortaokulları, Şanlıurfa Ceylanpınar İmam Hatip Ortaokulları, İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Şanlıurfa İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Şanlıurfa Ceylanpınar İmam Hatip Ortaokulu Haberleri
Kaynak:https://sehitibrahimdemiriho.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonİstiyoruz ki; öğrencilerimiz ve çalışanlarımız Şehit İbrahim Demir İlkokulu/İHO ´da bulunmaktan gurur duysun. Şehit İbrahim Demir İlkokulu/İHO olmak bir ayrıcalık olsun. Yetiştirdiğimiz her öğrenci hayatın zorlukları karşısında güçlü kalabilsin Şehit İbrahim Demir İlkokulu/İHO mezunları ülke yönetiminde söz sahibi olsun. Okulumuzda çalışanlar ve öğrenciler, doğruları yaptıklarında ortaya çıkabilecek sonuçlardan korkmasınlar; gerçekleri yerine getirirken endişeleri olmasın. Öğrencilerimiz çağın değiştiren bilgilerini yakalamayı; edinilen bilgileri yaşamlarında kullanabilmeyi öğrensin. Okulumuz yenileşerek gelişen çevreye destek ve öncü olsun. Her veli okulumuzda öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Gençler yetenekleri doğrultusunda yönlendirici eğitim alarak yetişsinler. Okulumuzda "Herkes" her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.Okulumuz emsalleri arasında her gün "En İyi" olmak için çalışsın.
Misyonİnanıyoruz ki; biz okulumuzun başarısını artırmak için işbirliği yapan, sorumluluk alan,verimli çalışan bir ekibiz. Biz öğretmen, öğrenc, veli ve yardımcı personelden oluşan Şehit İbrahim Demir İlkokulu/İHO ailesiyiz. Biz, güleryüzlü, yetenekli, enerjili, coşkulu, üretken ve iyi bir okuluz. Kendimize ve arkadaşlarımıza güvenip, birbirimizi kollarız.Biz daha güçlü olmak için birbirimizi yüreklendiririz. Sosyal etkinliklerde bulunmak eğitimimizin önemli bir parçasıdır. Öğretmenlerimiz öncelikle tutum ve davranışlarıyla öğrencilere yön verirler. Öğrencinin anne-baba ile arasında bir iletişim köprüsüyüz. Her öğrenci kendine özgü özelliklere sahiptir. Biriciktir. Bu nedenle bireysel özelliklerine göre öğretilebilir ve eğitilebilirler. Öğrencilerin dersi sevmeleri öncelikle ilkemizdir, eğitimde değişen ve gelişen teknolojiyi kullanmaya mecburuz. Ana hedefimiz. Çocuklarımıza Türkçe’yi en güzel şekilde kullanmayı öğretmektir.
BaşarılarFEN LİSESİ, ANADOLU LİSESİ
Telefon--05512206542(Bayram TUNÇEZ Müdür Yardımcısı)
Faks04144821258 (kurum)
AdresYUKARIDURMUŞ MAH. YUKARIDURMUŞ KÜME EVLERİ ŞEHIT IBRAHIM DEMIR ILKOKULU BLOK NO: 28/1 CEYLANPINAR / ŞANLIURFA
İnternet Sitesihttps://sehitibrahimdemiriho.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKÖY
Ulaşım30 KM ÖĞRETMEN SERVİSİ
Merkezden Uzaklık30 KM
Servis BilgisiÖĞRETMEN SERVİSİ VAR
Öğretim ŞekliNormal Öğretim
Ders Saatleri08.25-14.20
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüELEKTRİKLİ KALORİFER
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
Sportif EtkinliklerSınıflar arası futbol turnuvası
Bilimsel EtkinliklerTübitak 4006
ProjelerE-twinning projeleri
  • Öğretmen Sayısı18
  • Öğrenci Sayısı296
  • Derslik Sayısı15
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://sehitibrahimdemiriho.meb.k12.tr/63/05/761293/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)