Şanlıurfa / Ceylanpınar Mevlana Ortaokulu

Telefon:0414 471 37 19 Adres:Mevlana Mahallesi 1001 Cad. Ceylanpınar/ŞANLIURFA
- Okulumuz il merkezine 148 km ilçe merkezine ise 200 metre mesafededir.
- Okulumuza il merkezinden Şanlıurfa Otogarının alt katından her saat başı hareket eden (Muratlı Turizm) Ceylanpınar minibüsleriyle, ilçe merkezinden ise çarşıdan yürüyerek (200 metre) veya ilçe içi toplu taşıma araçlarıyla ulaşılabilmektedir.
Web Sitesi:https://cpmevlanaorta.meb.k12.tr Şanlıurfa Okulları, Şanlıurfa Ceylanpınar Okulları, Şanlıurfa Ortaokulları, Şanlıurfa Ceylanpınar Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Şanlıurfa Ortaokul Haberleri, Şanlıurfa Ceylanpınar Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://cpmevlanaorta.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVizyonumuz kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.
MisyonMisyonumuz okulumuzda Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçlarının gerçekleştirilmesi, sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmasının desteklenmesi, teknolojik yeniliklerin eğitime kazandırılması, soran, sorgulayan, araştıran ve gelişen bireylerin yetiştirilmesine ortam hazırlanması, kurumda çalışanların etkinliğinin, verimliliğinin ve kurumumuzdan hizmet alanların memnuniyetinin artırılmasını sağlayarak kurallara uyan, hakkaniyet ölçülerini bilen, hoşgörüsü yüksek, vasıflı ve düzeyli bireyler yetiştirebilmektir.
Telefon0414 471 37 19
AdresMevlana Mahallesi 1001 Cad. Ceylanpınar/ŞANLIURFA
- Okulumuz il merkezine 148 km ilçe merkezine ise 200 metre mesafededir.
- Okulumuza il merkezinden Şanlıurfa Otogarının alt katından her saat başı hareket eden (Muratlı Turizm) Ceylanpınar minibüsleriyle, ilçe merkezinden ise çarşıdan yürüyerek (200 metre) veya ilçe içi toplu taşıma araçlarıyla ulaşılabilmektedir.
İnternet Sitesihttps://cpmevlanaorta.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Ceylanpınar Kaymakamlık Konutu güzergahında ve Faruk Çelik parkının karşısındadır.
Ulaşım- Okulumuza il merkezinden Şanlıurfa Otogarının alt katından her saat başı hareket eden (Muratlı Turizm) Ceylanpınar minibüsleriyle, ilçe merkezinden ise çarşıdan yürüyerek (200 metre) veya ilçe içi toplu taşıma araçlarıyla ulaşılabilmektedir.
Merkezden Uzaklık- Okulumuz il merkezine 148 km ilçe merkezine ise 200 metre mesafededir.
Servis BilgisiOkul servisimiz bulunmamaktadır.
Ders Saatleri08.30 - 11.40 /
13.00 - 15.20
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer (Kömür)
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerOkulumuzda her sene futbol, voleybol, basketbol, atletizm branşlarında sınıf ve gruplar arası turnuvalar düzenlenmektedir. Ayrıca okul takımlarımız her sene ilçe ve il bazında çeşitli turnuvalara katılarak okulumuzu temsil etmekte ve dereceler almaktadır.
Bilimsel EtkinliklerTubitak 4006 Bilim Fuarı çalışmaları her sene okulumuzda düzenli olarak yapılmaktadır. Sanal gerçeklikle ders içi uygulamalar her sınıf düzeyinde kullanılmakta ve branş bazında yaygınlaştırılmaktadır.
Projelerİlçe bazında ilklere sahne olan Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar sergi ve proje çalışmalarımız her eğitim öğretim yılında özgün bir şekilde düzenlenip tüm ilçe halkına yönelik sergilenmektedir. Karacadağ Kalkınma Ajansı proje çalışmalarına aktif olarak destek veren okulumuz ilçemizde proje çalışmalarında önder bir kurum durumundadır.
  • Öğretmen Sayısı33
  • Öğrenci Sayısı587
  • Derslik Sayısı20
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://cpmevlanaorta.meb.k12.tr/63/05/742683/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)