Şanlıurfa / Bozova Koçhisar İlkokulu

Kaynak:https://741991.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyon*Öğrencilerinin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerini ortaya çıkarmak, onu istek ve ilgilerine göre geliştirmek.
*Öğrenciye, Atatürk İlke ve İnkılaplarına, TC Anayasasına ve Türk demokrasisinin ilke ve yöntemlerine uygun, haklarını kullanabilme, görevlerini yapabilme ve sorumluluklarına yüklenebilme bilincini ve yeteneğini kazandırılabilmesini sağlamak.
*Öğrenciyi, toplum içinde rollerini yapan, başkaları ile iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışabilen, çevresinde edilgen olduğu kadar etken uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatansaş olarak yetiştirmek.
*Öğrenciye, kişisel, toplumsal sorunları tanımak ve sorunlara bilimsel yaklaşımlarla çözüm arama alışkanlığı kazandırmak.
*Öğrenciye sağlıklı yaşamak, ailesinin ve toplumun sağlığını lorumak için gerekn bilgi alışkanlığı kazandırmak.
*Öğrencinin el çalışması ile zihin çalışmasını birleştirerek çok yönlü gelişmesini el ile çalışmasının onur ve zevkini kazanmasını sağlamak.
MisyonNasıl Bir Okul ?
Öğrencilerimizin; zihinsel,duygusal, bedensel potansiyellerini tüm insanlık için sağlıklı kullanabilen, demokratik, çağdaş, laik eğitim hizmetleri sunmaktır.
AdresŞanlıurfa Bozova Koçhisar Mah.
İnternet Sitesihttps://741991.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriŞanlıurfa Bozova Koçhisar Mah.
Ulaşımİl merkezine uzaklık=75 km İlçe merkezine uzaklık = 37 kmUlaşım İl merkezine uzaklık :75km Bozova İlçe merkezine uzaklık :37 km Halfeti İlçe merkezine uzaklık :34 km Okulumuz Şanlurfa-Halfeti/Şanlıurfa-Bozova karayoluna 3 Km uzaklıkta bulunmaktadır. Karayolundan yarım saatte bir dolmuş geçmektedir. Fakat karayoluna ulaşım özel araçla sağlanabilmektedir.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine uzaklık=75 km İlçe merkezine uzaklık = 37 km
Servis BilgisiServis yoktur.
Ders Saatleri12:45-17:15
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı17
  • Öğrenci Sayısı318
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://741991.meb.k12.tr/63/04/741991/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)