Kaynak:https://hacilariho.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyon* Öğrencisini bir bütün olarak gören, her öğrencinin gelişimsel süreçlerini göz önünde bulundurarak çocuğa çocuk, ergene ergen, veliye yetişkin gibi davranan, öğrencisini sorumluluk bilincine ulaşmış kişiler olarak yetiştirmeyi amaç edinmiş, gelişmiş bir kurum kültürüne sahip eğitim kadrosuyla topluma uyum sağlamış ve toplumun gelişmişlik düzeyine katkıda bulunabilecek ahlak kurallarına sahip bireyler yetiştirmek.
Misyon* Okulumuzda eğitim süreçlerini kullanarak öğrencilerimizde istendik davranış değişiklikleri meydana getirmek. * Öğrencilerimizin kişisel gelişimini tamamlamış bireyler olarak yetiştirmek. * Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılapları ışığında öğrenmeyi öğrenmiş, bilgisini toplumsal yaşamda kullanabilen, değişime ve gelişime ayak uydurabilen bireyler olarak yetiştirmek. * Eğitsel ve mesleki performansına ayrıca kişilerarası iletişim becerilerine özenilen bir eğitim kurumu olmak.
AdresHacılar Mah. Hacılar Sokak No161 Bozova/ŞANLIURFA
İnternet Sitesihttps://hacilariho.meb.k12.tr
Harita
UlaşımBozova İlçe Merkezine 28 km. Şanlıurfa İl Merkezine ise 65 km. dir.Halfeti-Şanlıurfa arası çalışan minibüsler 30 dk. arayla köyümüzden geçmektedir. Ulaşım sıkıntısı bulunmamaktadır.
Merkezden UzaklıkBozova İlçe Merkezine 28 km. Şanlıurfa İl Merkezine ise 65 km. dir.
Kontenjan BilgileriÖĞRETMEN SAYISI:7
ÖĞRENCİ SAYISI:60
Ders Saatleri08:30-15:00
Yabancı DilİNGİLİZCE
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı9
  • Öğrenci Sayısı70
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://hacilariho.meb.k12.tr/63/04/761317/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)