Samsun / Vezirköprü Vezirköprü Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kaynak:https://vezirkoprukzihl.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaratan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan şahsiyetli fertler yetiştirmek, yetiştirdiği insan modeliyle eğitim ve öğretimin her zaman öncüsü olmaktır.
MisyonÖğrencilerimizi ilmi, ahlaki, ve manevi yönden geliştirip insana, düşünceye, değerlerimize ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmaktır.
Ayrıca toplumdaki her bireyin eğitim öğretim imkânlarından eşit şartlarda faydalandığı, bilgi, beceri, özgüven ve sorumluluğu yüksek, girişimci, yenilikçi, temel değerlerini ve milli kültürünü özümsemiş, çağın koşullarına hızla uyum sağlayabilen demokratik, çağdaş, mutlu bireyler yetiştirebilmek için gerekli ortamları sağlamaktır.
Telefonı
AdresTaşkale Mahallesi Şehit Hüseyin Yirik Caddesi No9 55900 Vezirköprü/SAMSUN
İnternet Sitesihttps://vezirkoprukzihl.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriVezirköprü: 30.000 nüfüslu
UlaşımMERKEZ İLÇE // İL MERKEZİNE 110 KMSamsun - Havza Minübüs Servisleri ile saat başı Vezirköprü´den Samsun´a ve Samsun´dan Vezirköprü´ye ulaşım imkanı vardır. Her sabah Ankara, Eskişehir ve Bursa´ya otobüs, Her akşam İstanbul´a otobüs seferleri vardır.
Merkezden UzaklıkMERKEZ İLÇE // İL MERKEZİNE 110 KM
Kontenjan Bilgileri180
Ders Saatleri08:00-15:20
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı39
  • Öğrenci Sayısı392
  • Derslik Sayısı21
  • Atölye Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://vezirkoprukzihl.meb.k12.tr/55/13/765123/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)