Samsun / Vezirköprü Örencik İlkokulu

Telefon:03626820162 Adres:ÖRENCİK MAH. MERKEZ_24 SK. ÖRENCIK ILKOKULU BLOK NO: 4 VEZİRKÖPRÜ / SAMSUN Web Sitesi:https://orencik.meb.k12.tr Samsun Okulları, Samsun Vezirköprü Okulları, Samsun İlkokulları, Samsun Vezirköprü İlkokulları, İlkokul Haberleri, Samsun İlkokul Haberleri, Samsun Vezirköprü İlkokul Haberleri
Kaynak:https://orencik.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, araştıran, özgür düşünen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, kendine güvenen insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
MisyonÖğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkânı hazırlamak.
Milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk’ün “ Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak” idealine inanan iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum yetiştirmektir.
Telefon03626820162
AdresÖRENCİK MAH. MERKEZ_24 SK. ÖRENCIK ILKOKULU BLOK NO: 4 VEZİRKÖPRÜ / SAMSUN
İnternet Sitesihttps://orencik.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÖrencik Mahallesi
Vezirköprü/SAMSUN
Ulaşım11 KM.Mevcut
Merkezden Uzaklık11 KM.
Kontenjan Bilgileri27 ilkokul, 10 anasınıfı öğrencisi mevcuttur.
Ders Saatleri08:40 / 14:00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüSoba
İnternet BağlantısıYok
ProjelerGünebakan
eTwinning
  • Öğretmen Sayısı4
  • Öğrenci Sayısı38
Kaynak:https://orencik.meb.k12.tr/55/13/723458/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)