Samsun / Vezirköprü Kuruçay Kuzgunkayası İlkokulu

Telefon:0362 673 02 20 Adres:Samsun/Vezirköprü Kuruçay Mahallesi Kuzgunkayası Sok Web Sitesi:https://kurucaykuzgunkayasiilkokulu.meb.k12.tr Samsun Okulları, Samsun Vezirköprü Okulları, Samsun İlkokulları, Samsun Vezirköprü İlkokulları, İlkokul Haberleri, Samsun İlkokul Haberleri, Samsun Vezirköprü İlkokul Haberleri
Sistemimizde okula ait haber bulunamadı.
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHer alanda gıpta ile bakılan örnek okul olup adından söz ettirebilen, bilgiye ulaşabilen öğrenciler yetiştirmek, gelişen teknolojiye ayak uydurabilen, bireyler yetiştirmek. Çağdaş ülkelerdeki eşdeğer okullarla yarışabilecek düzeye erişmiş kaliteli ve seçkin bir okul olmaktır
MisyonBİZ…
Öğrencilerimizi en iyi şekilde hayata hazırlamak. Onları bilgili becerili kendine güvenen bireyler olarak yetişmesine fırsat tanımak, her geçen gün değişen ihtiyaçlarına cevap veren bireyler olarak yetiştirmek Yaygın ve yanlış olan fikirleri yıkıp, çağdaş, geçmişi ile geleceğini sentezleyip yeni fikirler üretebilen ve ürettiği fikirleri hayata geçirebilen bireyler yetiştirebilmek., Düşündüklerini ifade edebilen, kendi kendine yetebilen, sorunlara çözüm üretebilen, bireyler yetiştirmeyi misyon edinmiş kurumuz.
Telefon0362 673 02 20
Faks0 362
AdresSamsun/Vezirköprü Kuruçay Mahallesi Kuzgunkayası Sok
İnternet Sitesihttps://kurucaykuzgunkayasiilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKırsal.Köy
Ulaşımİlçe merkezine 26 km.İl merkezine 146 kmGidiş geliş imkanı yoktur.Öğretmenlerimiz okul lojmanları ve çevrede bulunan evlerde kalmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezine 26 km.İl merkezine 146 km
Servis BilgisiÖğrencilerimiz taşımalı eğitim olanaklarından faydalanmaktadır.
Kontenjan Bilgileri25
Ders Saatleri08:30-14:10
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
ProjelerE-twinning proje katılımları
  • Öğretmen Sayısı4
  • Öğrenci Sayısı38
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://kurucaykuzgunkayasiilkokulu.meb.k12.tr/55/13/731099/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)