Samsun / Salıpazarı Yavaşbey Ortaokulu

Telefon:0362 821 42 73 Adres:Yavaşbey Mah. Salıpazarı/SAMSUN Web Sitesi:https://yavasbeyortaokulu.meb.k12.tr Samsun Okulları, Samsun Salıpazarı Okulları, Samsun Ortaokulları, Samsun Salıpazarı Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Samsun Ortaokul Haberleri, Samsun Salıpazarı Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://yavasbeyortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVizyonumuz Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, Bilimsel gelişmelere açık, Fırsat eşitliğinin sağlandığı, Milli değerlerimize ve kültürümüze sahip çıkan; Farklı kültürlere, hak ve sorumluluklara saygılı Bilim ve teknolojiyi yakından izleyen, Araştıran, uygulayan, üretken, Sorumluluklarının bilincinde, Çağdaş uygarlık düzeyinde yeniliklere sahip Nesillere öncülük etmektir.
MisyonMisyonumuz Biz; Başöğretmenimiz Atatürk’ün ilke ve inkılâpları doğrultusunda, Eğitim Liderleri Öğretmenler Eğitim Gönüllüleri Sivil Toplum Örgütleri ve Kamu Kurum ve Kuruluşları ile işbirliği içinde çalışarak; ilçemiz düzeyinde Günümüzün eğitim sorunlarını çözme, Yarına daha çağdaş, demokratik, laik, hukukun üstünlüğüne inanan, Düşünen, araştıran, öğrenen, öğrendiğini yorumlayan, sorgulayan, Özüne, kültürüne, değerlerine sahip Her türlü bilimsel ve teknolojik gelişmeye açık ve yaşamına uygulayabilen Okullarımıza , Bağlı Birimlerimize ve Çevremizle bir bütünlük içinde Kaliteli hizmet vermek için var olan bir kurumuz.
Telefon0362 821 42 73
AdresYavaşbey Mah. Salıpazarı/SAMSUN
İnternet Sitesihttps://yavasbeyortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYavaşbey Salıpazarı merkeze bağlı bir mahalledir.Çarşamba´ya 15 km uzaklıktadır. Geçim kaynağı fındık pirinç ve hayvancılıktır.
UlaşımSamsun´a 53 km. Salıpazarı merkeze 1.5 km´dir.İlçe merkezinden Çarşamba ve Samsun´a özel halk otobüs seferleri vardır.
Merkezden UzaklıkSamsun´a 53 km. Salıpazarı merkeze 1.5 km´dir.
Ders Saatleri08:40-15:00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı11
  • Öğrenci Sayısı83
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://yavasbeyortaokulu.meb.k12.tr/55/10/730701/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)