Samsun / Salıpazarı Kırgıl İlkokulu

Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonGüçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen, yenilikçi, yaratıcı, lider olabilen, toplum tarafından takdir edilen, bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişime açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, bireyler yetiştiren, örnek, aranan bir EĞİTİM KURUMU olmaktır
MisyonMillî Eğitim Temel Yasası’nda belirtilen temel ilkelere bağlı kalınarak; çevre olanaklarından yararlanıp, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini de göz önüne alarak, bunların en etkin ve verimli bir şekilde kullanılıp geliştirilmesi. Eğitimin niteliğinin artırılması, sosyal ve kültürel becerilerin geliştirilmesi. Eğitim ortamını nesnel ögesi olan fiziksel koşulların düzeltilmesidir.
Telefon0362 821 3372
AdresKırgıl Köyü Salıpazarı/SAMSUN
İnternet Sitesihttps://kirgil.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSAMSUN ili SALIPAZARI ilçesi KIRGIL KÖYÜ
UlaşımKırgıl Köyü ilçe merkezine 5 km İl merkezine 60 km uzaklıktadır.Ticari taksi veya şahsi araçlar ile yapılmaktadır.
Merkezden UzaklıkKırgıl Köyü ilçe merkezine 5 km İl merkezine 60 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiServis Bulunmamaktadır.
Ders Saatleri08:40-14:10
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüSoba
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı3
  • Öğrenci Sayısı33
  • Derslik Sayısı3
Kaynak:https://kirgil.meb.k12.tr/55/10/737910/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)