Samsun / Salıpazarı Gökçeli Ortaokulu

Telefon:0362 821 20 66 Adres:Gökçeli Mahallesi, Öğretmen Mine Aksoy Caddesi, No 2, Salıpazarı / Samsun Web Sitesi:https://gokcelioo.meb.k12.tr Samsun Okulları, Samsun Salıpazarı Okulları, Samsun Ortaokulları, Samsun Salıpazarı Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Samsun Ortaokul Haberleri, Samsun Salıpazarı Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://gokcelioo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilim ve teknolojideki gelişmeleri takip ederek, verdiğimiz eğitimin kalitesini gelişmiş ülke standartlarına yükseltip, ülkemizin sosyal-kültürel ve ekonomik alanda kalkınmasını gerçekleştirecek bireyler yetiştirmede; her zaman bir adım önde ilkesiyle, ulusal ve uluslar arası alanda başarıları ile bilinen, örnek alınan, tercih ve takdir edilen, eğitim, bilim, kültür ve sanat merkezi olmaktır.
MisyonOkulumuza yasa ile verilen görevler doğrultusunda, zorunlu eğitim çağındaki çocuklarımıza, temel bilgi, beceri ve davranışı kazandırıp, onların ilgi ve yeteneklerine göre hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını, Cumhuriyetimizin temel değerlerini, milli ve manevi değerlerimiz ile evrensel insani değerleri özümsemelerini, sürekli gelişmeyi ve öğrenmeyi ilke edinmelerini, eleştirel ve üretici düşünme becerisini kazanmalarını sağlamaktır.
BaşarılarOkulumuz ilçenin en başarılı okullarından birisidir. Birçok öğrencisini başarılı sınav dereceleri ile seçkin liselere göndermiş, aktif olarak çeşitli projelere katılmış bir okuldur.
Telefon0362 821 20 66
Faks0362 821 20 66
AdresGökçeli Mahallesi, Öğretmen Mine Aksoy Caddesi, No 2, Salıpazarı / Samsun
İnternet Sitesihttps://gokcelioo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriGökçeli Mahallesi, Öğretmen Mine Aksoy Caddesi, No 2, Samsun / Salıpazarı
Ulaşımİl Merkezine (İlkadım´a) Uzaklık: 52 Kilometre
İlçe Merkezine Uzaklık: 0 Kilometre (Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır)Salıpazarı Özel Halk Otobüsleri ile Samsun-Salıpazarı ve Çarşamba-Salıpazarı arasında toplu taşıma ile ulaşım sağlanmaktadır. Aynı Halk Otobüslerinin memur mesaisine göre de gidiş geliş yapanları bulunmaktadır. Kendi araçları ile Samsun merkez ilçelerinden, Çarşamba´dan ve diğer yakın ilçelerden gidiş geliş yapan çok sayıda kişi bulunmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl Merkezine (İlkadım´a) Uzaklık: 52 Kilometre
İlçe Merkezine Uzaklık: 0 Kilometre (Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır)
Servis BilgisiSadece öğretmenlere özel servis bulunmaz iken öğretmenlerin de faydalanabileceği 08:00-17:00 mesaisi baz alınarak ayarlanan memur otobüsü bulunmaktadır.
Kontenjan BilgileriOkulumuzda 9 sınıflık kontenjan bulunmaktadır.
Ders Saatleri8.40 - 15.25
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerFutbol, basketbol, voleybol, hentbol, futsal, atletizm, dart ve benzeri.
Bilimsel EtkinliklerOkulumuzda TÜBİTAK kapsamında ve ders proje faaliyetleri olmak üzere birçok proje yapılmıştır.
  • Öğretmen Sayısı15
  • Öğrenci Sayısı102
  • Derslik Sayısı9
Kaynak:https://gokcelioo.meb.k12.tr/55/10/743453/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)