Samsun / Ladik Akdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kaynak:https://akdagmtal.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBiz, bilgi çağına uyarlanmış bir kurum olarak; öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, her çocuğun içindeki yaratıcılığı ortaya çıkarmak ve onları çok yönlü, haklarını koruyabilen, kendine güven duyan bireyler haline getirmek, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, eğitim öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterilebilecek ve gurur duyulacak bir kurum haline getirmek, öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak için varız.
MisyonUlusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzurun sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
Telefon(0362) 771 3018
Faks(362) 771 3008
AdresAKPINAR MAH. GAZİLER CAD. LADIK IMAMHATIP ORTAOKULU BLOK NO 47 LADİK / SAMSUN
İnternet Sitesihttps://akdagmtal.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOKULUMUZ, LADİK İLÇE MERKEZİNDEDİR.
UlaşımOKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR. İL MERKEZİNE UZAKLIĞI İSE 80 KM UZAKLIKTADIR.ÖĞRENCİLERİMİZİN BÜYÜK BİR BÖLÜMÜ İLÇEMİZE BAĞLI KÖYLERDEN TAŞIMALI OLARAK OKULUMUZA GELMEKTEDİR.
Merkezden UzaklıkOKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR. İL MERKEZİNE UZAKLIĞI İSE 80 KM UZAKLIKTADIR.
Servis BilgisiOKULUMUZA KÖYLERDEN SERVİSLE GELEN ÖĞRENCİLERİMİZ, TAŞIMALI EĞİTİM KAPSAMINDADIR.
Kontenjan Bilgileri9.SINIF DÜZEYİNDE 68 KONTENJAN
10.SINIF DÜZEYİNDE 68 KONTENJAN
11.SINIF DÜZEYİNDE 68 KONTENJAN
12.SINIF DÜZEYİNDE 68 KONTENJAN
Ders Saatleri08:20-17:05
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerMasa tenisi, satranç, futsal, badminton
Bilimsel EtkinliklerOkulumuzda her eğitim ve öğretim yılında proje ve bilim fuarı, yıl sonu ürün ve proje sergisi çalışmaları yapılmaktadır.
Projeler2021-2022 Eğitim ve öğretim yılında okulumuzda 1 adet e-Twinning Projesi, 1 adet TÜBİTAK Araştırma Projesi ve 1 adet ERASMUS projesi yürütülmekte olup, TEKNOFEST yarışmalarına 5 adet proje ile katılım sağlanması planlanmaktadır.
  • Öğretmen Sayısı21
  • Öğrenci Sayısı129
  • Derslik Sayısı11
  • Atölye Sayısı3
  • BT Odası Sayısı2
  • Kütüphane Sayısı2
  • Yemekhane Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://akdagmtal.meb.k12.tr/55/08/762934/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)