Samsun / İlkadım Samsun Adliyesi Fatma Çavuş Anaokulu

Telefon:03622348881 Adres:KILIÇDEDE MAH. MUHİTTİN ÖZKEFELİ BUL. SAMSUN BÖLGE ADLIYE MAHKEMESI BLOK NO 5 İLKADIM / SAMSUN Web Sitesi:https://samsunadliyesifatmacavusanaokulu.meb.k12.tr Samsun Okulları, Samsun İlkadım Okulları, Samsun Anaokulları, Samsun İlkadım Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Samsun Anaokulu Haberleri, Samsun İlkadım Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://samsunadliyesifatmacavusanaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkul öncesi eğitim alanında ulusal ve uluslar arası standartları Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda takip eden alanında fark yaratmış, eğitim kalitesiyle ulusal ve uluslar arası düzeyde bilinen ve tercih edilen bir eğitim kurumu olmak.
MisyonTürk Milli Eğitim Sistemi´nin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda fırsat eşitliğini temel alarak, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı; farklılıklara saygı duyan, sorumluluk ve öz kontrol sahibi; yaratıcı ve duyarlı, kendini ve insanları seven, analitik ve bağımsız düşünebilen, olumlu iletişim becerilerine ve birlikte yaşama kültürüne sahip, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir.
Telefon03622348881
AdresKILIÇDEDE MAH. MUHİTTİN ÖZKEFELİ BUL. SAMSUN BÖLGE ADLIYE MAHKEMESI BLOK NO 5 İLKADIM / SAMSUN
İnternet Sitesihttps://samsunadliyesifatmacavusanaokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz İlkadım İlçe merkezinde yer almaktadır.Okulumuz yeni yapılan Samsun Adliye Binasının bahçesinde bulunmaktadır. Merkezi bir konumda olup belediye otobüsleri ve minibüslerle ve rahatlıkla ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz İlkadım İlçe merkezinde yer almaktadır.
Ders Saatleri7:30-12:30 12:30-17:30
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı42
  • Derslik Sayısı5
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://samsunadliyesifatmacavusanaokulu.meb.k12.tr/55/18/767547/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)