Samsun / İlkadım Köksal Ersayın Anadolu Lisesi

Telefon:0 362 445 1223 Adres:Kalkanca Mh. Atakan Arslan Sk. No. 86 55100 İlkadım/SAMSUN Web Sitesi:https://keal.meb.k12.tr Samsun Okulları, Samsun İlkadım Okulları, Samsun Anadolu Liseleri, Samsun İlkadım Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Samsun Anadolu Lisesi Haberleri, Samsun İlkadım Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://keal.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇevresel riskleri olmayan, doğayla iç içe olan, hizmetinin kaliteli olmasından dolayı tercih edilen, yetiştirdiği insan ve verdiği eğitim ile örnek gösterilen, takım çalışmasını teşvik eden, üyesi olmaktan gurur duyulan, sürekli gelişen, kendisini yenileyen, her öğrencinin özel kabul edildiği bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyonİnsani değerleri kazanmış, öğrendiklerini davranışa dönüştürebilen, her alanda başarıyı hedefleyen, Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimsemiş, bilgi ve beceriyi kazanmış, ilklere imza atan, bilgi - bilinç - gelecek mantığında bireyler yetiştirmektir.
Telefon0 362 445 1223
AdresKalkanca Mh. Atakan Arslan Sk. No. 86 55100 İlkadım/SAMSUN
İnternet Sitesihttps://keal.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriİlkadım ilçe merkezine bağlıdır.
UlaşımSamsun Cumhuriyet Meydanına 5km uzaklıktadır. * Tramvay-Raylı Sistem kullanarak Baruthane durağında ininiz. Aynı duraktan kalkan Tramvay-Ring otobüsleri ile okul 200m yakınına kadar geliniz.
* 1 nolu dolmuş hattı kullanarak 100. Yıl Bulvarı-Kalkanca güzergahından geliniz. Okulumuzun 500m yakında, son durakta, dolmuştan ininiz.
* Büyükşehir Belediyesi otobüslerinden E3 Numaralı (Belediye Evleri-Kalkanca) hat okulumuzun yakınından geçer.
* 100. Yıl Bulvarı Kilise civarından kalkış yapan Kalkanca dolmuşu (M Plaka) okulumuzun yakınından geçe
Merkezden UzaklıkSamsun Cumhuriyet Meydanına 5km uzaklıktadır.
Servis BilgisiÖğrenci servisleri mevcuttur. İlkadım, Atakum, Canik ve Tekkeköy ilçelerinden öğrencilerimiz taşınmaktadır.
Kontenjan BilgileriGüncel bilgi için; https://e-okul.meb.gov.tr/OrtaOgretim/OKL/OOK06006.aspx adresini ziyaret edebilirsiniz.
Ders Saatleri08:00 - 15:10
Yabancı Dil1. YABANCI DİL: İNGİLİZCE / 2. YABANCI DİL: ALMANCA
Isınma TürüDOĞALGAZ KALORİFER
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerMasa Tenisi, Futbol ve Voleybol alanlarında ilçe birincilikleri ile Basketbol ve Futbol alanında il birinciliğimiz mevcuttur.
Bilimsel EtkinliklerOkulumuz her sene projeleri ile TÜBİTAK yarışmalarına katılıp dereceler almaktadır. Ayrıca Fen Bilimleri laboratuvarlarımız aktif olarak kullanılmaktadır.
ProjelerTübitak ve Erasmus+ projeleri yürütülmektedir.
  • Öğretmen Sayısı71
  • Öğrenci Sayısı1088
  • Derslik Sayısı31
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://keal.meb.k12.tr/55/18/972443/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)