Samsun / Havza Havza İmam Hatip Ortaokulu

Telefon:0 362 777 10 77 Adres:SONDAJ MAH. ER NURETTİN ÇAKIR SK. ANADOLU IMAM HATIP LISESI BLOK NO: 65 İÇ KAPI NO: 3 HAVZA / SAMSUN Web Sitesi:https://havzaimamhatiportaokulu.meb.k12.tr Samsun Okulları, Samsun Havza Okulları, Samsun İmam Hatip Ortaokulları, Samsun Havza İmam Hatip Ortaokulları, İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Samsun İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Samsun Havza İmam Hatip Ortaokulu Haberleri
Kaynak:https://havzaimamhatiportaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonDemokratik, Çağdaş, Sosyal, Hukuk Devletimize, İnsan Haklarına saygılı ve duyarlı, akılcılığa ve bilime önem veren, meraklı, araştırmacı, eleştiren, iyi ahlaklı, canlılara duyarlı ve üretken bireyler yetiştirmek istiyoruz.Okul olarak yenilikler ile sürekli daha iyi çalışmanın yollarını bularak, yürütülen tüm faaliyetlerin sürekli takibi, gözden geçirilmesi ve hatalı olanların iyileştirilmesi çalışmalarına katılımcılık ve fırsatcılık ilkelerini koruyarak herkesin katılmasını sağlayarak okulumuzun organizasyonel yapısını değiştiren öğrenme ve iyileştirme faaliyetlerini takım çalışması ruhuyla en üst düzeye çıkartmak en büyük amacımızdır.
MisyonBiz Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak onların bilgili,becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmesine fırsat tanımak ve onlara 21. yy´ın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Devletine, milletine, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı eğitimli ve çağdaş Temel Eğitim Ordusunu yetiştirmek,okulumuzun eğitim seviyesini yükseltmek, yenilikçi ve değişime açık devamlı mükemmelliğin sebebi olmak varoluş nedenimizdir.
Telefon0 362 777 10 77
Faks0 362 777 10 77
AdresSONDAJ MAH. ER NURETTİN ÇAKIR SK. ANADOLU IMAM HATIP LISESI BLOK NO: 65 İÇ KAPI NO: 3 HAVZA / SAMSUN
İnternet Sitesihttps://havzaimamhatiportaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriİcadiye Mah. Bağ Sk. No:100 Kat:3 Havza/SAMSUN
Ulaşımİlçe merkezindedir. İle uzaklığı 80 km´dir. ilçe merkezindedir.
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezindedir. İle uzaklığı 80 km´dir.
Ders SaatleriBaşlama saati: 08:20
Bitiş Saati : 7 saat ders olduğu günlerde 15:10
8 saat ders olduğu günlerde 16:00
Isınma TürüKalorifer sistemi.
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı35
  • Öğrenci Sayısı413
  • Derslik Sayısı18
Kaynak:https://havzaimamhatiportaokulu.meb.k12.tr/55/06/751769/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)