Samsun / Havza Çiftlik Naciye Öngel Ortaokulu

Telefon:0 362 7340074 Adres:Çiftlikköy Mahallesi Merkez Sokak No4 Havza/SAMSUN Web Sitesi:https://ciftliknaciyeongelortaokulu.meb.k12.tr Samsun Okulları, Samsun Havza Okulları, Samsun Ortaokulları, Samsun Havza Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Samsun Ortaokul Haberleri, Samsun Havza Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://ciftliknaciyeongelortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuz yenilikler ile sürekli daha iyi çalışmanın yollarını bularak ve okulumuzun yürüttüğü tüm faaliyetlerin sürekli ölçümüne, gözden geçirilmesine ve iyileştirilmesine herkesin katılımını sağlayarak ;okulumuzun organizasyonel yapısını değiştirme ,öğrenme ve iyileştirme faaliyetlerini takım çalışmasıyla en üst düzeye çıkarmak.
MisyonDevlatine ,Milletine Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı; Eğilimli ,Çağdaş ve Bilinçli ,3-14 yaş grubundaki Temel Eğitim Ordusunu yetiştirmek ,Okulumuzun Eğitim Seviyesini Yükseltmek,Yenilikçi ve Değişime açık Sürdürülebilir Mükembelliğin İtici Gücü Olmak Varoluş Nedenimizdir.
Telefon0 362 7340074
AdresÇiftlikköy Mahallesi Merkez Sokak No4 Havza/SAMSUN
İnternet Sitesihttps://ciftliknaciyeongelortaokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz ilçe merkezine 36 km uzaklıktadır.çiftlik mahallesi çevresindeki köylerden öğrencilerin ulaşımı öğrenci servisleriyle sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz ilçe merkezine 36 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiOkulumuz taşıma merkezi olup 8 servis aracı ile taşıma yapılmaktadır.
Ders Saatleri8:50-15:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer Sistemi (kömürlü)
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı79
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://ciftliknaciyeongelortaokulu.meb.k12.tr/55/06/730290/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)