Samsun / Çarşamba Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kaynak:https://carsambayunusemre.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖzgüveni ve farkındalık düzeyi yüksek, ilgi ve yeteneklerinin farkında; kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü, öğrenmeyi seven ve mutlu bireyler olarak yetişmelerine temel oluşturarak okul yaşamını sevdirmek, mesleğe ve yükseköğretime hazırlamak ve ülkemizin nitelikli mesleki eleman ihtiyacını karşılamak.
MisyonTürk Milli Eğitim Sistemi’ nin çağdaş gelişiminde etkili olan, bilim çağının gerektirdiği bilgi, beceri ve davranış özelliklerini gösteren yansımalar yapan, çevresi ile birlikte ülkemizin kalkınmasında etkili insan üreten bir merkez olmaktır.
Telefon0 362 833 26 57
Faks(362) 833 5800
AdresGazi Mah. Kahraman Şehit Hakan Altıkatoğlu Sok. No39 ÇARŞAMBA
İnternet Sitesihttps://carsambayunusemre.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuza ait lojman ve pansiyon yoktur. İlçemizde kiralık konut bulmakta sorun yaşanmamakta olup,yaşam şartları genel olarak ucuzdur.
UlaşımOkulumuzun Samsun İl merkezine olan uzaklığı 40 km.´dir.Okulumuz Ayvacık yolu üzerindedir(baraj yolu).Eski adıyla Kız Meslek Lisesi olarak bilinmektedir. İl merkezinden ve diğer ilçelerden okulumuza ulaşım,Ayvacık belediyesi minibüsleri ile yapılmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuzun Samsun İl merkezine olan uzaklığı 40 km.´dir.Okulumuz Ayvacık yolu üzerindedir(baraj yolu).Eski adıyla Kız Meslek Lisesi olarak bilinmektedir.
Servis BilgisiTaşımalı ve şehir içi özel servis ile yapılmaktadır.
Kontenjan BilgileriLİSE 1 : 136
Ders Saatleri08:10-17:00
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerOKULUMUZDA FUTSAL,BASKETBOL,VOLEYBOL,HENTBOL,MASA TENİSİ,ATLETİZM BRANŞLARINDA FAALİYETLERE KATILIM SAĞLANMAKTADIR.
ProjelerTÜBİTAK PROJE YARIŞLARI KAPSAMINDA OKULUMUZ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA TARİH ALANINDA KARADENİZ BÖLGE ELEMELERİNE KATILMAYA HAK KAZANMIŞTIR.BU ELEMELERDE BÖLGE BİRİNCİSİ OLMUŞ VE ANKARA´DA TÜRKİYE ELEME YARIŞMALARINA KATILMIŞTIR.
  • Öğretmen Sayısı59
  • Öğrenci Sayısı666
  • Derslik Sayısı21
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı4
Kaynak:https://carsambayunusemre.meb.k12.tr/55/05/195943/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)