Samsun / Çarşamba Kumköy İlkokulu

Kaynak:https://kumkoyioo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVizyonumuz; ulusal ve evrensel değerlerden aldığı güçle, ulusal ve uluslararası ölçütlerde, bilimsel, yaratıcı ve eleştirel düşünen, yeniliklere açık ve kendisini sürekli yenileyen, geleceğe uzanan, bilgi ve değer üreten, nitelikli ve lider insanlar yetiştirmektir.
MisyonMisyonumuz; öğrencilerimizi zengin bir içerikle bir üst eğitim kurumuna ve gelecek yaşamına hazırlarken; dil becerisi yetkin, sosyal, matematik ve fen bilimleri alanında bilişsel yeterlilikleri gelişmiş, bireysel farklılıklara, doğaya ve topluma hoşgörü ile bakan, gelişmiş, etik değerleri benimsemiş, çevreye duyarlı ilişkilerinde dürüst, kendiyle ve toplumla barışık, değişime açık, güven duygusu ve öz denetimi gelişmiş, ulusal ve evrensel değerleri özümseyen “özgür, üretken, erdemli ve mutlu bireyler” olarak yetiştirmektir.
Telefon0362 8385867
AdresKUMKÖY ÇARŞAMBA/SAMSUN
İnternet Sitesihttps://kumkoyioo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKumköy Mahallesi, Çarşamba, SAMSUN.
Ulaşımİlçeye uzaklık 15km´dir.Okul köy merkezinde olduğu için öğrenciler okula yaya olarak ulaşabilmektedir.
Okul anayol kenarında olduğu için öğretmenler servise ihtiyaç duymamaktadır.
Merkezden Uzaklıkİlçeye uzaklık 15km´dir.
Servis BilgisiServis kullanılmamaktadır.
Ders Saatleri08:40- 14:00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüSobalıdır. Ancak okulumuzda kalorifer alt yapısı bulunmaktadır. Teknik aksaklıklar nedeniyle kullanılamamaktadır.
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerOkulumuzun bahçesinin sportif etkinlikler için alt yapısı bulunmaktadır. Basketbol, voleybol, futbol, jimnastik vb. etkinlikler yapılmaktadır.
Bilimsel EtkinliklerOkulumuzun bilgisayar alt yapısı, laptoplarla donatılmış kütüphane, okuma salonu bulunmakta olup farklı bilimsel etkinlikler yapılabilmektedir.
  • Öğretmen Sayısı2
  • Öğrenci Sayısı21
  • Derslik Sayısı3
Kaynak:https://kumkoyioo.meb.k12.tr/55/05/463805/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)