Samsun / Çarşamba Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi

Telefon:0 362 834 42 94 Adres:YUKARI DONURLU MAH. ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ HASAN KAVUZ CAD. NO: 1A ÇARŞAMBA / SAMSUN Web Sitesi:https://alifuatbasgilanadolu.meb.k12.tr Samsun Okulları, Samsun Çarşamba Okulları, Samsun Anadolu Liseleri, Samsun Çarşamba Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Samsun Anadolu Lisesi Haberleri, Samsun Çarşamba Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://alifuatbasgilanadolu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuzu eğitimde çağdaş standartları yakalamış, sosyal, kültürel etkinlikleri ve ülke düzeyindeki başarıları ile adını duyuran, ülkemizin en iyi yükseköğretim kurumlarına her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren, güçlü ve örnek bir eğitim kurumu yapmaktır.
MisyonBaşöğretmen Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda ve Türk milli eğitiminin temel ilkeleri çerçevesinde milletimizin ortak değerlerini benimseyen, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılmış, hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, insan haklarına saygılı, sürekli gelişimi hedef alan bireyler yetiştirmek.
Telefon0 362 834 42 94
Faks(362) 834 4007
AdresYUKARI DONURLU MAH. ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ HASAN KAVUZ CAD. NO: 1A ÇARŞAMBA / SAMSUN
İnternet Sitesihttps://alifuatbasgilanadolu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz ilçe merkezinde olup, her türlü güvenlik ve disipline önem verilmektedir.
Ulaşımİl Merkezine 36 Km olan okulumuz ilçe merkezine 4 km uzaklıkta yer almaktadır. Okul Pansiyonumuz da ilçe merkezindedir.Ulaşım ücretsiz servislerle sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl Merkezine 36 Km olan okulumuz ilçe merkezine 4 km uzaklıkta yer almaktadır. Okul Pansiyonumuz da ilçe merkezindedir.
Ders Saatleri08:00 - 15:30
Yabancı Dilingilizce
Isınma TürüMERKEZİ ISINMA, KATI YAKIT
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif Etkinliklerilçe ve il düzeyinde basketbol voleybol futsal masa tenisi turnuvaları
ProjelerTübitak liseler arası proje yarışması
  • Öğretmen Sayısı65
  • Öğrenci Sayısı1066
  • Derslik Sayısı24
  • Atölye Sayısı2
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı2
  • Yemekhane Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://alifuatbasgilanadolu.meb.k12.tr/55/05/964387/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)