Samsun / Canik Samsun Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Telefon:0 362 238 14 14 Adres:GAZİOSMANPAŞA MAH. 143.SOKAK SK. SAMSUN ÖZEL EĞITIM IŞ UYGULAMA MERKEZI BLOK NO: 27 İÇ KAPI NO: 1 CANİK / SAMSUN
Samsun İli Merkez Canik İlçesinde olan kurumumuz, Canik Kültür Merkezi´nin hemen arka tarafında bulunmaktadır.
Kurumumuza, Merkez Canik İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi hattına çalışan toplu taşıma araçlarıyla ulaşılabilmektedir.
Web Sitesi:https://samsunozelegitim.meb.k12.tr Samsun Okulları, Samsun Canik Okulları, Samsun Özel Eğitim Uygulama Merkezleri III. Kademe, Samsun Canik Özel Eğitim Uygulama Merkezleri III. Kademe, Özel Eğitim Uygulama Merkezi III. Kademe Haberleri, Samsun Özel Eğitim Uygulama Merkezi III. Kademe Haberleri, Samsun Canik Özel Eğitim Uygulama Merkezi III. Kademe Haberleri
Kaynak:https://samsunozelegitim.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonSamsun Özel Eğitim Uygulama Okulu III .Kademe olarak eğitim sistemlerindeki yeniliklere ve gelişmelere açık; çağımızın gerektirdiği bilgi, beceri ve davranış özeliklerini yansıtan; teknolojiyi en etkin kullanarak Türkiye’ de ve dünyanın öteki ülkelerindeki benzer kurumlarla yarışacak düzeye ulaşmış elit bir kurum olmak birincil amacımızdır .Bilgi, beceri ve davranış özeliklerini yansıtan; teknolojiyi en etkin kullanarak Türkiye’ de ve dünyanın öteki ülkelerindeki benzer kurumlarla yarışacak düzeye ulaşmış elit bir kurum olmak birincil amacımızdır.
MisyonMilli eğitim sisteminin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda yasa, yönetmelik, genelge gibi mevzuatların uygulanması ve geliştirilmesi çerçevesinde, etik değerlerden ödün vermeden bireylerin/çocukların haklarını gözeten; gereksinimlerini, istek ve beklentilerini karşılayan; erişilebilir, kesintisiz ve güvenilir özel eğitim ve rehabilitasyon hizmetlerini en üst düzeyde sunan bir kuruluş olmaktır.
Telefon0 362 238 14 14
Faks0 362 238 14 14
AdresGAZİOSMANPAŞA MAH. 143.SOKAK SK. SAMSUN ÖZEL EĞITIM IŞ UYGULAMA MERKEZI BLOK NO: 27 İÇ KAPI NO: 1 CANİK / SAMSUN
Samsun İli Merkez Canik İlçesinde olan kurumumuz, Canik Kültür Merkezi´nin hemen arka tarafında bulunmaktadır.
Kurumumuza, Merkez Canik İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi hattına çalışan toplu taşıma araçlarıyla ulaşılabilmektedir.
İnternet Sitesihttps://samsunozelegitim.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriCANİK
UlaşımKurumumuza, Merkez Canik İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi hattına çalışan toplu taşıma araçlarıyla ulaşılabilmektedir.
Merkezden UzaklıkSamsun İli Merkez Canik İlçesinde olan kurumumuz, Canik Kültür Merkezi´nin hemen arka tarafında bulunmaktadır.
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı38
  • Öğrenci Sayısı106
  • Derslik Sayısı14
Kaynak:https://samsunozelegitim.meb.k12.tr/55/17/752352/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)