Samsun / Canik Başalan Cumhuriyet İlkokulu

Telefon:0 362 281 60 50 Adres:Başalan Mah. Merkez Sok. No. 1 Canik / SAMSUN Web Sitesi:https://basalancumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr Samsun Okulları, Samsun Canik Okulları, Samsun İlkokulları, Samsun Canik İlkokulları, İlkokul Haberleri, Samsun İlkokul Haberleri, Samsun Canik İlkokul Haberleri
Kaynak:https://basalancumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonİstiyoruz ki; okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki; okulumuzda her veli öğrencilerine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki; velilerimiz öğrenme sürecine aktif olarak katılsın ve bu konuda bilinçli olsun. İstiyoruz ki; okulumuzda hem öğretenler hem öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişimine yardımcı olsun ve bu mutluluğu yaşasın. İstiyoruz ki; öğrencilerimiz niçin öğrendiğini irdeleme gücüne sahip olsun. İstiyoruz ki; okulumuzda çalışanlar işlerini yaparken kendilerinden emin olsun, doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın. İstiyoruz ki; okulumuzda her davranış, olay ve faaliyet sevgiye dayalı olsun. İstiyoruz ki; okulumuzda çağın gereklerine uygun tam donanımlı eğitim öğretim faaliyetleri yürütülsün.
MisyonAtatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, bilimin ışığında, kişiliği, karakteri ve özgüveni gelişmiş, üretken, verimli, hoşgörülü, problemleri empati yolu ile çözebilen, toplumsal değerlere saygılı, geleceği görebilen, insanı, doğayı ve sanatı seven, bedenen ve ruhen sağlıklı, yeniliklere açık ve geleceğe umutlu bakan bireyler yetiştirmektir.
Telefon0 362 281 60 50
Faks0 362 281 60 50
AdresBaşalan Mah. Merkez Sok. No. 1 Canik / SAMSUN
İnternet Sitesihttps://basalancumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBaşalan Mahallesi Canik çevre yolundan Asarcık yoluna dönüldüğünde 24. km´de yer almaktadır.
UlaşımOkulumuz Başalan Mahallesi´nde olup Canik çevre yoluna 24 km uzaklıktadır.Başalan Mahallesi´ne dolmuşla ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Başalan Mahallesi´nde olup Canik çevre yoluna 24 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiOkulumuza ulaşım öğretmen servisiyle sağlanmaktadır.
Ders Saatleri09.00 - 14.40
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı12
  • Öğrenci Sayısı184
  • Derslik Sayısı9
  • BT Odası Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://basalancumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr/55/17/729209/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)