Samsun / Bafra Gazi Ortaokulu

Telefon:(0362) 543 12 62 Adres:Büyük Cami Mah. Tahirağa Sok. Bafra/SAMSUN Web Sitesi:https://bafragaziortaokulu.meb.k12.tr Samsun Okulları, Samsun Bafra Okulları, Samsun Ortaokulları, Samsun Bafra Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Samsun Ortaokul Haberleri, Samsun Bafra Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://bafragaziortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonYeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, yeterli donanıma sahip, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp rehberlik hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çocukları sadece iyi bir liseye değil iyi birer insan olmaya hazırlayan, milli ve manevi değerlerle yoğrulmuş yeni Türkiye’ye mutlu çocuklar yetiştiren çağdaş bir eğitim kurumuyuz.
Misyon“Güçlü Türkiye için mutlu çocuklar.”
Telefon(0362) 543 12 62
AdresBüyük Cami Mah. Tahirağa Sok. Bafra/SAMSUN
İnternet Sitesihttps://bafragaziortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBafra ilçesi Karadeniz´e 20 km. uzaklıkta, denizden yüksekliği 20 m olan ve Kızılırmak´ın biriktirdiği birikinti ovası üzerinde kurulmuş; bir ilçedir. Okulumuz bu ilçenin tam merkezinde Büyük Cami ve Bafra Belediyesi arasında bulunmaktadır.
UlaşımOkulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. İl merkezine uzaklığı 45 km.´dir.Okulumuza ulaşım dolmuş hatlarıyla sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. İl merkezine uzaklığı 45 km.´dir.
Ders Saatleri08:30 - 14:50
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKaloriferli-Doğalgaz
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı28
  • Öğrenci Sayısı326
  • Derslik Sayısı14
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://bafragaziortaokulu.meb.k12.tr/55/04/763805/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)