Samsun / Atakum Şehit Yüzbaşı Tunç Fidaner Ortaokulu

Telefon:03624399368 Adres:Atatepe Mahallesi 3521 Sokak Atakum / SAMSUN Web Sitesi:https://sehityuzbasituncfidanerortaokulu.meb.k12.tr Samsun Okulları, Samsun Atakum Okulları, Samsun Ortaokulları, Samsun Atakum Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Samsun Ortaokul Haberleri, Samsun Atakum Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://sehityuzbasituncfidanerortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; Öğrencilerin, ilgi yetenek ve isteklerine göre yönlendirilerek hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı, Düşünen, sorgulayan, okuyan, araştıran, Öğrenmeyi bir ihtiyaç gören, Hoşgörü sahibi, Değerlerini yaşayan ve yaşatan, Toplum ve dünya sorunlarıyla ilgili ve ruhen sağlıklı Bireyler yetiştirmek.
MisyonÖğrencilerimizi; Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, Türk Milleti´nin milli, ahlâki, insani, manevi, kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; İnsan haklarına saygılı, çağdaş demokrasiye inanmış, Hukukun üstünlüğünü benimsemiş, Sorumluluk şuuru gelişmiş, Ailesini, vatanını, Milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; Demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren Karşılaştığı sorunların çözümünde aklın ve bilimin gereğini yapan, Sağlıklı ve mutlu yaşamayı hedef alan, Bireyler olarak yetiştirmektir.
Telefon03624399368
Faks03624399368
AdresAtatepe Mahallesi 3521 Sokak Atakum / SAMSUN
İnternet Sitesihttps://sehityuzbasituncfidanerortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAtatepe Mahallesi 3521 Sokak Atakum / SAMSUN
UlaşımOkulumuz Şehit Yüzbaşı Tunç Fidaner İlkokulu Samsun merkeze yaklaşık 14 km dir. Atakum ilçe merkezindedir.Atakent Toki yanındadır.Türk-iş tramvay durağının yanında bulunan migros market yanından R7( ring 7) ile okulumuza ulaşılmaktadır.Bunun yanında 13 numaralı belediye otobüsü ve Atakum-Türkiş Toki minübüsleri de okulumuza gelmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Şehit Yüzbaşı Tunç Fidaner İlkokulu Samsun merkeze yaklaşık 14 km dir. Atakum ilçe merkezindedir.Atakent Toki yanındadır.
Ders Saatleri8:30 ile 15:15
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı28
  • Öğrenci Sayısı444
  • Derslik Sayısı13
Kaynak:https://sehityuzbasituncfidanerortaokulu.meb.k12.tr/55/16/728447/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)