Samsun / Atakum Sarayköy Ortaokulu

Adres:SARAYKÖY MAH. SARAYKÖY MERKEZ SK. SARAYKÖY ORTAOKULU BLOK NO 55 ATAKUM / SAMSUN Web Sitesi:https://atakumsaraykoyortaokul.meb.k12.tr Samsun Okulları, Samsun Atakum Okulları, Samsun Ortaokulları, Samsun Atakum Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Samsun Ortaokul Haberleri, Samsun Atakum Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://atakumsaraykoyortaokul.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Milli Eğitim Sistemimizin amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda her bireyin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olan dinamik, üretken bir okul toplumu yaratmak.
Çocuğun dünyasını tanıyarak mecbur olduğu için değil, merak etttiği için öğrenen nesiller yetiştirmek.
MisyonDoğal bir ortamda kendini tanıyan, özgüveni gelişmiş,milli, manevi, sosyal değer yargılarına bağlı, akademik başarıyı yakalamak için ilgi ve istekleri doğrultusunda eğitim-öğretim ortamı sağlayan, öğrencilerimize, velilerimize, çalışanlarımıza kattığımız değerleri arttırarak öğrenmeyi yaşam biçimi şeklinde algılayan, çalışmayı, yaşamayı seven kendisiyle barışık, kendisiyle yarışan bireyler yetiştiriyoruz.
Faks0000000000
AdresSARAYKÖY MAH. SARAYKÖY MERKEZ SK. SARAYKÖY ORTAOKULU BLOK NO 55 ATAKUM / SAMSUN
İnternet Sitesihttps://atakumsaraykoyortaokul.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSarayköy/Atakum/SAMSUN
Ulaşım22 km
Ders Saatleri08.40-15.20
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma Türükalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı10
  • Öğrenci Sayısı76
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://atakumsaraykoyortaokul.meb.k12.tr/55/16/728505/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)