Samsun / Asarcık Yeniömerli İlkokulu

Telefon:(362) 791 28 61 Adres:Yeniömerli Köyü Asarcık/SAMSUN Web Sitesi:https://yeniomerli55.meb.k12.tr Samsun Okulları, Samsun Asarcık Okulları, Samsun İlkokulları, Samsun Asarcık İlkokulları, İlkokul Haberleri, Samsun İlkokul Haberleri, Samsun Asarcık İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonDavranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.
MisyonBiz; Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız
Telefon(362) 791 28 61
AdresYeniömerli Köyü Asarcık/SAMSUN
İnternet Sitesihttps://yeniomerli55.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYeniömerli köyü Merkez,Yayla evi,Tahtalık.Bağlıca ve Kiseoğlu mahalleleri olmak üzere 5 mahalleden meydana gelmektedir.Merkez,Yayla evi ve Tahtalıktaki öğrenciler merkez mahallede bulunan okulda eğitim öğretimine devam etmektedir.Yeniömerli Köyü 149 haneden oluşmaktadır.Ayrıca son nufus sayımına göre köyün nufusu 1200 civarındadır.
UlaşımKöyümüz il merkezime 75 k.m ,ilçe merkezine 4 k.m mesafede olup il ve ilçe merkezine günlük geliş gidiş yapılabilmektedir. Köye ulaşım, merkez mahallesine kadar asfalt diğer mahallelere stabilize yol ile sağlanmakta köyün ulaşım sorunu bulunmamaktadır.
Merkezden UzaklıkKöyümüz il merkezime 75 k.m ,ilçe merkezine 4 k.m mesafede olup il ve ilçe merkezine günlük geliş gidiş yapılabilmektedir.
Öğretim ŞekliNormal Eğitim.
Ders SaatleriDERS BAŞLAMA : 08:40
DERS BİTİŞ : 14:20
Isınma TürüSoba.
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı5
  • Öğrenci Sayısı51
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://yeniomerli55.meb.k12.tr/55/03/879437/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)