Şampiyonlarımız İlçe Müdürümüz Sayın Oğuz Yılmaz'ın Makamında

 Hacıbayram Ortaokulu olarak çeşitli kademelerde Eğitim-Öğretim gören öğrencilerimiz çeşitli branşlarda(Karate,Judo,Masa Tenisi,Güreş) ulusal ve uluslararası yarışmalara katılarak derece elde etmişlerdir. Okulumuz 8/E sınıfından Ela Eliza BOZKURT Kyokushin(Karate) branşında Türkiye 1.si, 7/E sınıfından Talha KOÇAK Masa tenisinde Ankara 1.si, 5/C Zeynep Uzel Karate de Ankara 1.si, 6/D Almira Ecrin Uçak Judoda Ankara 1.si olmuştur. Ayrıca öğrencimiz Ela Eliza BOZKURT Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın milli sporcu  bünyesinde Kyokushin(Karate)  dalında Avrupa 4.'sü olmuştur ve Kiev'de yapılacak Dünya şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır.

       Okulumuz Altındağ'da gelişmekte olan bir bölgede olup hem okul içi hem okul dışı sportif faaliyetlerde okul idaresi ve öğretmenleri olarak öğrencilerimize sosyal ve kültürel alanda gerekli desteği göstermektedir.

       Ayrıca Altındağ Belediye Başkanımız Sayın Asım BALCI'nın semtimizde yapmış olduğu Sportif tesislerin  öğrencilerimizin başarısına çok fazla etkisi vardır. Çünkü Okul dışı zamanlarda öğrencilerimiz bu sportif tesisleri kullanmaktadırlar. Bugün bizleri makamında kabul eden Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürü'müz Sayın Oğuz YILMAZ beyefendinin destekleriyle öğrencilerimizin Dünya Şampiyonasında Bayrağımızı gururla dalgalandıracaklarına inanıyoruz. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Altındağ Hacıbayram Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)