Sakarya / Serdivan Serdivan Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Kaynak:https://serdivanram.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVİZYONUMUZ

Niçin varız, Neyi-Nasıl yapmalıyız, sorularını sürekli soran ve sorgulayan değişimi ve gelişimi ilke edinen rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri konusunda örnek kurum olmak.
MisyonMİSYONUMUZ

Eğitim öğretim kurumlarında özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilerimizi belirlemek, bireysel incelemelerini gerçekleştirmek uygun olan eğitim kurumlarına veya programlarına yönlendirmek ve yerleştirmek, tüm eğitim-öğretim kademelerindeki öğrencilerin eğitsel, gelişimsel ve önleyici rehberlik yaklaşımıyla öğrencinin kendisi, öğretmeni ve ailesi tarafından yetenek, beceri ve diğer özelliklerinin fark edilmesine, öğrencinin yaşadığı ortamın iyileştirilmesine ve etkili öğrenme ve çalışma becerileriyle motivasyonlarının artırılmasına, öğrenci gelişimlerinin okul ve aile boyutunda da desteklenmesidir.
Telefon02642101270
AdresArabacı Alanı Mah. Eski Kazımpaşa Cad. 576.Sok. No5 Serdivan/Sakarya
İnternet Sitesihttps://serdivanram.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKURUMUZ SERDİVAN İLÇESİ ESKİ KAZIMPAŞA CADDESİ ÜZERİNDEKİ NİLÜFER ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU İLE AYNI BİNADA HİZMET VERMEKTEDİR.
UlaşımKURUMUMUZ İLÇE MERKEZİNDE OLUP İL MERKEZE DE 4 KM. DİR.ÇARŞI MERKEZDEN SERDİVAN İSTİKAMETİNE GİDEN, ESKİ KAZIMPAŞA CADDESİNDEN SEYREDEN DOLMUŞ, MİNİBÜS VE BELEDİYE OTOBÜSLERİYLE GELİNEBİLMEKTEDİR.
Merkezden UzaklıkKURUMUMUZ İLÇE MERKEZİNDE OLUP İL MERKEZE DE 4 KM. DİR.
Ders Saatleri08.30 - 17.30
Isınma TürüDoğalgaz (Kalorifer)
İnternet BağlantısıADSL
  • Derslik Sayısı2
Kaynak:https://serdivanram.meb.k12.tr/54/16/973767/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)