Sakarya / Sapanca Nazmiye - Ömer Sözer Ortaokulu

Telefon:0264 582 50 95 Adres:GÖL MAH. HAFIZ SEFER CAD. NAZMİYE ÖMER SÖZER ILK VE ORTAOKULU BLOK NO: 12 SAPANCA / SAKARYA Web Sitesi:https://nazmiyeomersozerortaokulu.meb.k12.tr Sakarya Okulları, Sakarya Sapanca Okulları, Sakarya Ortaokulları, Sakarya Sapanca Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Sakarya Ortaokul Haberleri, Sakarya Sapanca Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://nazmiyeomersozerortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAraştıran,okuyan,okutan,öğrenen,öğrendiklerini paylaşan,demokratik yeniliklere açık,devletin sosyal,hukuk,laik sistemine ve yapıya bağlı,sürekli gelişmeyi hedefleyen eşdeğer kuruluşlar arasında seçkin bir kurum olmaktır.
MisyonÖğrenmeyi öğreten,gücünü çalışanlarından ve çevresinden alan kendisini sürekli yenileyen,geliştiren azimli ve kararlı bir şekilde çalışarak toplum gözünde yerini almak. Yasaların kurumuza verdiği görev sorumlulukları çerçevesinde birlikte çalışma süreçlerini planlayan,uygulayan,değerlendiren,sürekli değerlendirme ve iyileştirme kültürü içinde yönetilen etik değerler ve toplumsal sorumluklar çerçevesinde çalışan insanların mutluluğunu ve dayanışmasını esas alan bir anlayışla çalışırız.. Halkın yanında yer alan;iyi ve kötü günlerinde dertlerine ortak olan azim ve kararlılığı içindeyiz.
BaşarılarOkulumuz
Telefon0264 582 50 95
AdresGÖL MAH. HAFIZ SEFER CAD. NAZMİYE ÖMER SÖZER ILK VE ORTAOKULU BLOK NO: 12 SAPANCA / SAKARYA
İnternet Sitesihttps://nazmiyeomersozerortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriGÖL M. HAZFIZ SEFER S. NO:2
UlaşımİLÇE MERKEZİNE 1,5 KM UZAKTAOTOBÜS DOLMUŞ YAYA
Merkezden UzaklıkİLÇE MERKEZİNE 1,5 KM UZAKTA
Ders Saatleri09:00-15:35
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı25
  • Öğrenci Sayısı266
  • Derslik Sayısı27
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://nazmiyeomersozerortaokulu.meb.k12.tr/54/09/732730/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)